Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és fitt az Alkonyat mozik szexi sztárja!

Így marad csinos és fitt az Alkonyat mozik szexi sztárja!

0

Írta: and

Ashley Greene nemcsak az egyik legismertebb fiatal, hollywoodi színésznő, hanem egyike azon hírességeknek, akiket a leggyakrabban kapnak lencsevégre az edzőtermek környékén. Ez nem véletlen, hiszen a 23 éves sztár lételeme a mozgás. Az Alkonyat (Twilight)-filmek előtt elsősorban a harcművészetek és a Pilates nagy rajongója volt. Ezeket az órákat máig lelkesen látogatja: hetente legalább hat alkalommal […]

Ashley Greene nemcsak az egyik legismertebb fiatal, hollywoodi színésznő, hanem egyike azon hírességeknek, akiket a leggyakrabban kapnak lencsevégre az edzőtermek környékén. Ez nem véletlen, hiszen a 23 éves sztár lételeme a mozgás.

profimedia-0079067440.jpg ()Az Alkonyat (Twilight)-filmek előtt elsősorban a harcművészetek és a Pilates nagy rajongója volt. Ezeket az órákat máig lelkesen látogatja: hetente legalább hat alkalommal jár Pilatesre, a gyakorlatokat pedig többnyire korán reggel végzi. 

Az Alkonyat-mozik forgatására Ashley és a többi színész egy személyi edző segítségével készült fel, aki a küzdősportokba is bevezette a társaságot. A szexi színésznőnek ma már saját fitneszedzője van, aki személyre szóló edzéstervet dolgoz ki számára.

Ebben nemcsak az játszik fontos szerepet, hogy milyen izomcsoportokat kell Ashley-nek leginkább megmozgatnia, hanem az is, hogy milyen mozgásformákat kedvel legjobban. „Ha kajakozni, jógázni, biciklizni vagy épp a harcművészetekhez van kedvem, akkor azt csináljuk. Így mindent kipróbálok, és tényleg szórakoztató az edzés!” – mondta a 23 éves szépség.

És tegyük hozzá, hogy amint a mozgást szórakozásként fogjuk fel, még könnyebb és hatásosabb a zsírégetés. Egy óra kajakozással például – a mozgás intenzitásától függően – 300-600 kalóriát égethetünk el.

Ashley-nek a sok mozgás mellett nincs igazából szüksége diétázásra, de nagyon odafigyel arra, hogy lehetőség szerint egészséges ételek kerüljenek a tányérjára. A süteményekről és különböző édességekről nem is nehéz lemondania, ám a Cheez-Its nevű sajtos ropogtatnivalónak nehezen tud ellenállni.

Eleinte úgy tartotta távol magától ezt a finomságot, hogy nem vásárolta meg a boltban. Ám mivel sokan tudják, hogy ez a kedvenc csemegéje, valaki mindig vesz neki néhány zacskónyit.

Ashley így azt találta ki, hogy egy kisebb, visszazárható tasakban visz magával néhány szemet a rágcsálnivalóból, a többit pedig elteszi. Ezáltal csak a kisebb zacsiból nassolhat, és ha az elfogy, később talán a nagyobból már nem is akar venni, hiszen nincs a szeme előtt. 

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X