Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima Magazin 23. száma!

Megjelent a Maxima Magazin 23. száma!

0

Írta:

Ugyan már, most ájuljak be én is a Summer Sisters miatt, mert tudnak énekelni?! És akkor mi van? Én akkor sem látom a tűzt a szemükben, csak az akarást. Nézd meg Madonnát vagy Robbie Williamst. A hangjukért imádjuk őket? Dehogy! A személyiségükért. Azért, hogy ha megjelennek a színpadon, annyi érzelmet adnak ki magukból, hogy órákon […]

maxima23.jpg ()Ugyan már, most ájuljak be én is a Summer Sisters miatt, mert tudnak énekelni?! És akkor mi van? Én akkor sem látom a tűzt a szemükben, csak az akarást. Nézd meg Madonnát vagy Robbie Williamst. A hangjukért imádjuk őket? Dehogy! A személyiségükért. Azért, hogy ha megjelennek a színpadon, annyi érzelmet adnak ki magukból, hogy órákon át nem tudod levenni róluk a szemed. Na látod, ez az X-faktor!
– Jézusom, te aztán fanatikus lettél! Mi van, már az RTL-nél dolgozol, vagy még mindig a Maximának?! Egyébként meg azért utálod ezeket a csajokat, mert szépek.
– Úristen, te tényleg nem látod a fától az erdőt!
Az előbbi heves szóváltást a férjemmel műveltem, amikor a lapzártánk idején tartott párbajban én Janicsák Vecáért szurkoltam, ő meg a Summer Sistersnek szorított. Hiába dúl a love, az X-faktoron mindig összekapunk. Utoljára egy rajtunk teljesen kívül álló ügyben talán a négy évvel ezelőtti választások idején vitatkoztunk ennyit. Most azonban ismét két pártra szakadtunk. Pont azokat szereti ugyanis, akiket én nem, és ez nem fér bele egyikünk fejébe sem. Na persze, ő el nem ismerné, hogy velem együtt függő lett, csak miattam ül le a tévé elé, hiszen szerinte nem lehet mást nézni mellettem… Még a fiúkat illetően sincs egyetértés köztünk – talán csak egy közös kedvencünk van az egész versenyben: Király L. Norbi. Igaz, érte nem is izgulunk (mert nem kell, úgyis mindenki imádja), csak csodáljuk.
De ugye jól gondolom, hogy te is ilyen beszélgetéseket folytatsz? Mert én úton-útfélen ilyenekbe botlok: itt benn, a szerkesztőségben, az anyukámmal, a barátaimmal, és igen, a párommal is. Mivel úgy gondoltuk, téged is ez a téma izgat most a legjobban, ebben a számban csokorba gyűjtöttük neked az X-faktoros srácokat – megspékelve a dolgot az olvasóink véleményével. Olvasgass, aztán írd meg nekem, neked ki kedvenced – érdekel a véleményed!

Zellei Dóra
főszerkesztő

A tartalomból:

– Közösségi oldalak veszélyei
– Karácsonyi vásárlási láz – már most?
– Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?
– Tanulj meg nemet mondani
– Tantrikus szextitkok
– Munkanélküliségbiztosítás


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X