Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent Rubint Réka Alakreform életmód magazinja

Megjelent Rubint Réka Alakreform életmód magazinja

0

Írta:

Akkor éreztem meg az ügy erejét, amikor felbukkant a színen Erzsike.Nem kevés túlsúllyal és súlyos cukorbetegséggel ő nyerte meg az Alakreform nyári játékának a fődíját, az egyhetes táborozást Rhodosz szigetén, Rékával. Az 51 éves szegedi asszony meglehetős bátorsággal fogadta a nyereményt: soha életében nem sportolt ugyanis. Rögtön az első napon úgy érezte, belehal az edzésbe. […]

alakreform.jpg ()Akkor éreztem meg az ügy erejét, amikor felbukkant a színen Erzsike.
Nem kevés túlsúllyal és súlyos cukorbetegséggel ő nyerte meg az Alakreform nyári játékának a fődíját, az egyhetes táborozást Rhodosz szigetén, Rékával. Az 51 éves szegedi asszony meglehetős bátorsággal fogadta a nyereményt: soha életében nem sportolt ugyanis. Rögtön az első napon úgy érezte, belehal az edzésbe. Ám Réka biztatására nem adta fel, s a hét végére több mint 5 kilót fogyott. Erzsike akkor értette meg, mennyi minden múlik azon, hogy miként él, mit eszik, s mozog-e. Történetében nemcsak az a fantasztikus, hogy megszabadult néhány fölösleges kilótól, és a vércukorszintje visszaállt a normális, egészséges tartományba, hanem az, hogy túl az ötvenen hinni kezdett magában. Hogy oly sok év után végre magával is célja van!
Azóta több igen jó hangulatú Alakreformtáboron vagyunk túl, s már a jövő nyári szezonra zajlik a regisztrálás. A tél sem telik majd események nélkül, hiszen Réka a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utca 86. alatt található sportcsarnokban minden kedden és csütörtökön 18.30–20.00-ig intenzíven karcsúsító Alakreformórát tart. S hogy gömbölyödő pocakjával szusszanjon is egy kicsit, hamarosan a lelki egyensúly megőrzésére koncentráló életmódestekre várja az érdeklődő hölgyeket. Végezetül még egy jó hír: Botka Mihály séf szakmai irányítása mellett hamarosan indul Réka Alakreform főzőiskolája. De talán túl sok ennyi újdonság egyszerre, Réka honlapján és facebook rajongói oldalán (www.rubintreka.hu, www.facebook.com) mindenről találtok bővebb információt.

Essék szó a magazinról is: az Alakreform téli lapszáma szeretne úgy átsegíteni a nagyevős ünnepeken, hogy közben testsúlyod lehetőleg ne gyarapodjon. A program négy szakaszra tagolódik: erős, normál, megengedő és ismét egy normál hétre. Azért van erre szükség, hogy a szervezetet se az edzésekkel összekötött életmódváltás, se a túlzott táplálékbevitel ne terhelje meg. Az így felállított szempontok szerint az év bármely szakaszára optimalizálhatod a megszorító- és a pihenőszakaszok arányát.

Forgasd a magazint minden nap, és az eredmény nem marad el!
Kérdezd csak Erzsikét…

Csarnai Edit
szerkesztő

 

Az életmód magazint keresd az újságárusoknál!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X