Főoldal > AKTUÁLIS > Szerelmes könyvek anyának, huginak, neked!

Szerelmes könyvek anyának, huginak, neked!

0

Írta:

Sőt, magadat is lepd meg valamelyik remek olvasmánnyal, hogy amikor a karácsonyi készülődés közben van pár szabad órád, falhasd a sorokat. Nem fogod megbánni, ha az alábbi kínálatból választasz!   Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love (Ízek, Imák, Szerelmek) Elizabeth Gilbert önéletrajzi regénye már a második kiadását éli meg az Ulpius-ház Kiadónal, nem véletlenül: a könyv mindannyiunknak […]

Sőt, magadat is lepd meg valamelyik remek olvasmánnyal, hogy amikor a karácsonyi készülődés közben van pár szabad órád, falhasd a sorokat. Nem fogod megbánni, ha az alábbi kínálatból választasz! 

 szerelmes5.jpg ()Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love (Ízek, Imák, Szerelmek)

Elizabeth Gilbert önéletrajzi regénye már a második kiadását éli meg az Ulpius-ház Kiadónal, nem véletlenül: a könyv mindannyiunknak szól, akik ébredtünk már úgy, hogy „ettől a naptól kezdve változtatok az életemen”.

Őszinte, humoros és mély érzelmű könyv ez, melyben Elizabeth, a  harmincas, sikeres nő egy szörnyű válás és az azt követő depresszió után, megmérgezett kapcsolatokkal a háta mögött nekivág a nagyvilágnak, hogy végre rájöjjön, ki is ő, és mit akar az élettől.

Zarándoklata  Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol „nemzetközi” barátokat szerez, csinos olasz fiatalemberek,  indiai guruk és  indonéz gyógyítók között bizonyítja, hogy mindannyian a boldog pillanatokat keressük, akármelyik szegletében élünk is e világnak.

3499 Ft / 464 o.

szerelmes4.jpg ()Elizabeth Gilbert: Hűség

Az Eat, Pray, Love folytatásában Elizabeth a szintén hányatott sorsú férfi, a brazil Felipe oldalán találja meg a boldogságot. Örök hűséget fogadnak egymásnak, de azt is megfogadják, hogy nem követik el újra életük nagy tévedését; hivatalosan sosem házasodnak össze. Amerikában telepednek le, és minden szép és jó lehetne, ám egyszer csak közbeszól a hatóság. Vízumproblémák miatt Felipét bilincsbe verve kitoloncolják. Választás elé kerülnek: vagy egybekelnek, vagy a férfi többé be nem teheti a lábát az országba…

A bürokrácia akadékoskodásán méltatlankodó Elizabeth lázasan keresi a megoldást, s eközben nyughatatlan elméje óriási felfedezéseket is tesz: Hogyan formálódott a házasság intézménye az évszázadok során a különböző kultúrákban? Miként változott a nők szerepe a XX. századi mozgalmaknak, a gazdasági fejlődésnek is köszönhetően?

Gilbert őszinte, finom humorral átszőtt, mély érzelmű könyve azoknak szól, akik nem hisznek a házasságban, mert társadalmi béklyónak, a szerelem intézményesítésének, egyszóval idejétmúltnak tartják. És persze azoknak is, akik mégis belevágnak, mert mint a könyvből kiderül, örök hűséget fogadni és az ígéretet betartani embert próbáló feladat, de felemelő érzés. A Hűség az életre szóló kötődés könyve.

3499 Ft / 368 o.

szerelmes6.jpg ()Katie Fforde: Szerelmes levelek

Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistát. A Hív Amszterdam és a Száz boldog esküvőm írónőjének új könyve garantáltan humoros és romantikus olvasmány.

3499 Ft / 544 o.
 

szerelmes3.jpg ()Fejős Éva: Cuba Libre

Egy utazás, ami megváltoztat. Egy tánc, ami felszabadít. Jesús, a kalandos múltú kubai emigráns titokzatos tervet forral…
Endrődi Kata „csupán” nyaralni indul Kubába, de egy különös találkozás fontos döntés elé állítja…
A tizenkilenc éves Havasi Dalma itthon nem találja a helyét, míg a kubai Aurelio rá nem ébreszti rejtett
tehetségére…
Fejős Éva legújabb és eddigi legjobb sikerkönyve ismét egy egzotikus országba repíti el olvasóit; az átutazók és újjászületők, a hazavágyók és otthonkeresők Kubájába, ahol a tánc és a zene, akár a barátság és a szerelem, egy életre összeköt, és egy csipetnyi mágia még a sorsot is átírhatja.

3499 Ft / 518 o.

szerelmes2.JPG ()

 

 

Freya North: Mindent anyánkról

A három McCabe nővérnek gyerekként egy vágya volt; hogy harmincas éveikre boldog családanyák legyenek. A sors nem így akarta.

Cat hosszú évek után érkezik haza, hogy végre tiszta lappal kezdjen új életet.
Fen mindene a kislánya, mintaanya szeretne lenni, miközben házassága kihűlőben.
Pip húgai felett anyáskodik, de a szerelem mindezidáig elkerülte.

Az önfeledtnek induló családi partin váratlanul feltárul a múlt gondosan őrzött titka. Kételyek és sérelmek, szemrehányások és csalódások törnek elő, miközben a legmegdöbbentőbb hír még hátravan.

3499 Ft / 560 o.

Forrás: Ulpius-Ház Kiadó


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X