Főoldal > AKTUÁLIS > Töltődj fel az AVON Test és Lélek Napon!

Töltődj fel az AVON Test és Lélek Napon!

0

Írta:

Szeretnél egy olyan napot, amikor minden rólad szól? Szeretnél feltöltődni, egyensúlyt teremteni a mindennapok rohanása után? Szeretnél egy aktívan eltöltött, mégis pihentető szombatot?A megoldás az AVON Test és Lélek Nap! Egy nap a nőknek, a nőkért, 2010. november 13-án a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban (1037 Budapest, Folyondár utca 15.) Próbáljd ki a többféle […]

Szeretnél egy olyan napot, amikor minden rólad szól? Szeretnél feltöltődni, egyensúlyt teremteni a mindennapok rohanása után? Szeretnél egy aktívan eltöltött, mégis pihentető szombatot?A megoldás az AVON Test és Lélek Nap! Egy nap a nőknek, a nőkért, 2010. november 13-án a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban (1037 Budapest, Folyondár utca 15.)

Próbáljd ki a többféle jóga, pilates és számos egyéb, különleges órák egyikét, neves hazai és külföldi oktatókkal. Látogass el az AVON Szépségszigetre – minden résztvevő AVON ajándékot kap. Tanácsadások, szűrőprogramok, elméleti előadások is szerepelnek a programban. A rendezvény bevételéből az emlőrák elleni küzdelmet támogatják.

Szeretettel várunk minden mozogni vágyó hölgyet, kezdőket és haladókat egyaránt!

Jegyár: 4.900Ft + áfa (ebből jegyenként 900 Ft-t a Magyar Rákellenes Liga kap)

Bővebb információ és részletes program: www.avonanokert.hu

Játssz velünk, és nyerj páros belépőt a Borjour Gálára!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X