Főoldal > AKTUÁLIS > 4 feltöltő program a rövid hétvégére!

4 feltöltő program a rövid hétvégére!

0

Írta:

Lelki erőleves fogyni vágyóknak Régóta szeretnél karcsúbb testben élni? Tudtad, hogy az elhatározástól a cselekvésig gyakran 1 év is eltelik? Ne habozz, és ha már eldöntötted, hogy jövőre lefaragod a felesleged, ott a helyed a Karcsúsító napon, amely testi-lelki felkészítőként szolgálhat az átalakulásodhoz. A mozgásfoglalkozásokon kívül hasznos előadások és nyeremények is várnak! Helyszín: Jade Jóga […]

Lelki erőleves fogyni vágyóknak

Régóta szeretnél karcsúbb testben élni? Tudtad, hogy az elhatározástól a cselekvésig gyakran 1 év is eltelik? Ne habozz, és ha már eldöntötted, hogy jövőre lefaragod a felesleged, ott a helyed a Karcsúsító napon, amely testi-lelki felkészítőként szolgálhat az átalakulásodhoz. A mozgásfoglalkozásokon kívül hasznos előadások és nyeremények is várnak!

Helyszín: Jade Jóga és Életmód Stúdió

Időpont:: dec. 11. szombat 16 órától

Belépő: 1500 Ft

www.jadejoga.hu

Aktív feltöltődéshez

A karácsonyi készülődés őrületében megéri kicsi szünetet tartani és beiktatni egy rövid nordic walking túrát a Hármashatár-hegyen. Ez a kis szabadtéri testedzés új energiával tölt majd fel. A túra közben a hótalpakat is kipróbálhatod. Jó túracipőben vagy bakancsban érkezz!

Időpont:: 2010. december 12. vasárnap, 8.30-12.00

A túra díja: 1300 Ft

www.nordicwalkingsport.hu

Ezotéria kedvelőknek

A Fényváró Fesztivál a magyarországi spirituális közösségek programja, ahol két napon keresztül érdekes előadásokat hallgathatsz a szakma jeles képviselőitől. Szó lesz többek között a mindennapi csodák erejéről, az auráról, a spiritualitás útjáról, de hasznos tanácsokat kapsz arra vonatkozólag is, hogyan „éld túl” a karácsonyt!

Helyszín: Corner Rendezvényközpont

Időpont: dec. 11. szombat 10 órától

Belépő: 3500 Ft/nap

www.ezoporta.hu

Kalandra fel!

Az éjszakai díszkivilágításban úszó Diósgyőri várban különleges hangulatú túrán vehetsz részt. A túrák óránként indulnak 18 és 22 óra között.

Időpont: dec. 11. szombat

Belépő: 600 Ft/diák és 900 Ft/felnőtt

www.vendegvaro.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X