Főoldal > AKTUÁLIS > Hangolódj szuper filmekkel az ünnepekre!

Hangolódj szuper filmekkel az ünnepekre!

0

Írta:

Ilyen az élet (Life As We Know It) romantikus vígjáték 115’megjelenés: december 2. Főszereplők: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Christina Hendricks, Josh Lucas. Rendezte: Greg Berlanti Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy sikeres vállalkozást üzemeltet és a karrierjére koncentrál, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója és emellett imádja a nőket és a motorját. […]

decfilm1.jpg ()Ilyen az élet (Life As We Know It)
romantikus vígjáték 115’
megjelenés: december 2.

Főszereplők: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Christina Hendricks, Josh Lucas. Rendezte: Greg Berlanti

Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy sikeres vállalkozást üzemeltet és a karrierjére koncentrál, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója és emellett imádja a nőket és a motorját. Az első, katasztrofálisra sikeredett randijuk után viszont csak két közös pont van bennük: utálják egymást és imádják a keresztlányukat, Sophie-t.
De amikor a sors egy váratlan fordulattal úgy hozza, hogy csak ők maradnak Sophie-nak, a kislány érdekében félre kell tenniük mindenféle nézeteltérésüket és utálatukat egymás iránt. Kénytelenek összeköltözni, a karrierjüket, az eddig fontosnak vélt dolgokat háttérbe szorítani, és találni egy közös nevezőt, hogy az együttélés elviselhetőbbé váljon…ami egy idő után már nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondolták.

A Grace klinika Izzie-je, Katherine Heigl, aki egyre több romantikus vígjátékban is főszerepet kap (27 idegen igen, A csúf igazság), és a Transformers-filmek sztárja, mellesleg a Black Eyed Peas együttes énekesnőjének, Fergie-nek a férje, Josh Duhamel együtt bolondozik ebben a kedves, szivet melengető komédiában. És ami még nagyon fontos: szerencsére a kémia és az összhang  is tökéletesen megvan a két színész között.

decfilm2.jpg ()Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja 3D (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) fantasy/kaland
megjelenés: december 9.

Főszereplők: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Tilda Swinton. Rendezte: Michael Apted

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket…és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk.
A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira.
Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

A hatalmas sikerű, látványos és kalandos sorozat harmadik része  egyre izgalmasabb és egyre több meglepetést, fantasztikus trükköt tartogat rajongóinak, ráadásul már 3D-ben lesznek élvezhetőek a kalandok!

decfilm3.jpg ()Az utazó (The Tourist)
thriller
megjelenés: december 29.

Főszereplők: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Rufus Sewell, Timothy Dalton. Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck

Velence az álmok és a tenger városa. Frank (Johnny Depp) Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Erinnel (Angelina Jolie), akivel a véletlen szerencse hozza össze.
A nő azonban nem az akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit…

Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésével készült izgalmas thriller minden szempontból lélegzetelállító: gyönyörű helyszíneken játszódik, izgalmas, váratlan fordulatokkal teli.
 A mellékszerepekben olyan sztárokat láthatunk, mint Paul Bettany, Timothy Dalton.

Forrás: InterCom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X