Főoldal > AKTUÁLIS > Lepd meg a párod egy igazi szexi ajándékkal!

Lepd meg a párod egy igazi szexi ajándékkal!

0

Írta:

A pasidnak a legegyszerűbb ajándékot választani. Már a múltkori mosásánál is észrevetted, hogy szüksége lenne néhány új ingre, zokniból egyszerűen soha nem lehet elég, és ha minden kötél szakad, akár egy nappal karácsony előtt is beugorhatsz még a közeli butikba csíkos nyakkendőért, vagy rénszarvasmintás kötött pulóverért. Ha azonban igazán boldoggá szeretnéd tenni a párod, fogadd […]

A pasidnak a legegyszerűbb ajándékot választani. Már a múltkori mosásánál is észrevetted, hogy szüksége lenne néhány új ingre, zokniból egyszerűen soha nem lehet elég, és ha minden kötél szakad, akár egy nappal karácsony előtt is beugorhatsz még a közeli butikba csíkos nyakkendőért, vagy rénszarvasmintás kötött pulóverért. Ha azonban igazán boldoggá szeretnéd tenni a párod, fogadd meg a tanácsainkat, és meglátod, különleges estében lesz részetek!

Illatos masszázsolaj

Nincs olyan férfi, aki ne szeretné, ha puha női kezek simogatják a hátát. Egy-egy nehéz nap után a te párod is biztos gyakran kér tőled egy kényeztető masszázst. Tedd különlegessé a karácsony estét, és lepd meg párodat egy illatos, szexi masszázsolajjal. A mi kedvencünk az Aromax „Érzéki simogató” masszázsolaja, nem csak buja, narancsos-vaníliás illata miatt, hanem mert az állaga is nagyon jó, könnyen eloszlik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Ha este hazaértek a családlátogatásból, tegyél fel egy hangulatos lemezt, és ajándékozd meg szerelmed egy érzéki masszázzsal. Még az is lehet, hogy kiveszi a kezedből az olajat, és neked is jut egy kicsi a kényeztető dögönyözésből.

10003213_1066.jpg ()Ajándékozd magadat!

Mindegy, mit veszel a párodnak, biztosan örülni fog neki, ha egy szexi Mikulás-lánytól – aki jelen esetben természetesen te vagy – kapja meg az ajándékát. Egy szexi fehérnemű vagy jelmez duplán jó ajándéknak számít, hiszen tulajdonképpen magadnak veszed, mégis a pasid is örül neki, így mind a ketten jól jártok. Már néhány nappal karácsony előtt figyelmeztetheted, hogy ha nem lesz jó fiú, a Mikulás megharagszik rá, és nem kap tőle ajándékot. Biztosan leesik majd az álla, amikor meglát a fa alatt, és rájön, hogy mire célozgatsz már napok óta.

Szexi társasjáték

Köztudott, hogy a fiúk szeretnek játszani, és ennek a szenvedélynek felnőtt korukban is szívesen hódolnak, feltéve, hogy a tét is férfiaknak való. Egy szexi társasjátéknál nincs is jobb ajándék, ha a te párodban is ott bujkál egy kisfiú. Ilyet ma már az interneten, vagy egy erotikus játékokat forgalmazó boltban is könnyedén beszerezhetsz, de a legjobb, ha te magad készíted el. Nem kell hozzá más, csak egy kartonpapír, egy dobókocka, két bábfigura és egy kis fantázia. Készíts szexi kártyákat, amiről bizonyos mezőkre lépve húznotok kell egyet, és teljesíteni a rajta álló feladatot. Hogy mit írsz a kis kartonlapokra, az teljes mértékben a fantáziádra van bízva, de ha igazán jól csinálod, akkor nem a „cél” mezőre érkeztek, hanem a hálószobába.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X