Főoldal > AKTUÁLIS > Így kerüld el a karácsonyi idegbajt!

Így kerüld el a karácsonyi idegbajt!

0

Írta: and

Kezdd el időben! Olvass tovább! Védd a kezed a téltől a legjobb krémekkel! 5 tuti tipp stressz és rosszkedv ellen Hozd ki a legtöbbet a napodból! Csodás adventi vásárok itthon és külföldön Ettől szexi Dammak Jázmin Nincs is annál frusztrálóbb, mikor az ember Szenteste előtt veszi észre, hogy a családtagok zömének még nem vett ajándékot, […]

Kezdd el időben!

Nincs is annál frusztrálóbb, mikor az ember Szenteste előtt veszi észre, hogy a családtagok zömének még nem vett ajándékot, így felkapva a nyúlcipőt beveti magát az első – legtöbbször már kifosztott – plázába, hogy pár óra alatt letudja a vásárlást. Ilyenkor sokszor megfontolatlanul vásárlunk, és sok fölösleges, a másik számára használhatatlan kacatokat is felpakolunk. Ezt elkerülendő, kezdd el már most a vásárlást. Ha hétvégenként rászánsz 1-2 órát, garantáltan nem fog kerülgetni karácsony előtt a gyomorideg, ráadásul még az üzletek is tele vannak cuccokkal, így nem a már üres polcokkal kell szembesülnöd az utolsó pillanatokban.

Beszéljétek meg!

Ahelyett, hogy zsákbamacskát fognál, családod tagjaival inkább előre beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne karácsonyra, így elkerülheted azt, hogy a nagynéni megkapja a harmadik kenyérpirítóját, vagy a nővéred egy kettővel kisebb számú nadrágot. Céltudatos vásárlással így az üzletekben tett körúton is jelentős időt tudsz megspórolni.

mizeria2.jpg ()Készíts saját ajándékot!

Ha éppen nem vagy eleresztve túlságosan anyagilag, nem kell csüggedned, mert nem tudod megvenni apukádnak azt a méregdrága szivartartót. Egy kis ügyességgel és kreativitással megúszhatod olcsón a karácsonyi ajándékozást, ráadásul az egyedi, személyre szóló ajándékoknak mindenki örül. Dekorálj ki borospoharat, köss sálat, készíts egyedi fotóalbumot! A lehetőségek száma végtelen, csak bízz a fantáziádban!

Vásároljatok együtt!

Ha egyben szeretnéd letudni a vásárlást, beszéld meg a pasiddal, anyukáddal, vagy a többi családtagokkal, hogy menjetek együtt vásárolni, így jelentős időt tudsz megtakarítani, ráadásul nem kell magányosan kóvályognod. Vásárlás közben is még meg tudjátok beszélni, hogy mire lehet szükség az ünnepek alatt. Eközben pedig együtt vagytok, és a szeretteiddel töltheted ezt az időt is.

Lepd meg magad is!

Persze nem kell hatalmas dologra gondolni, de ha a kirakatokat szemlélve nem tudsz ellenállni annak a kis ruhának, vagy a leárazott csizmának, amire már hetek óta fáj a fogad, ne fogd vissza magad, ajándékozd meg magad vele. Sokkal motiváltabb és jobb kedvű leszel utána.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X