Főoldal > AKTUÁLIS > Mit tegyél a húgodnak a fa alá?

Mit tegyél a húgodnak a fa alá?

0

Írta: and

Hangulatos karácsonyi kiegészítők Ha húgod szobája tömve van számtalan plüssállattal, bolondos figurával, lepd meg őt a Stile Interio mókás hóembereivel, melyek édes karácsonyi hangulatot árasztanak (www.westrend.hu). Ha tesód stílusosan szeretné fogadni a Jézuskát, segít neki forró hangulatba varázsolni a lakást! Az Easychoc csokiformázó szettjével (Buthlers, 1990 Ft) együtt készíthetik a karácsonyi figurákat, a Swiss Kiss […]

Hangulatos karácsonyi kiegészítők

Ha húgod szobája tömve van számtalan plüssállattal, bolondos figurával, lepd meg őt a Stile Interio mókás hóembereivel, melyek édes karácsonyi hangulatot árasztanak (www.westrend.hu). Ha tesód stílusosan szeretné fogadni a Jézuskát, segít neki forró hangulatba varázsolni a lakást! Az Easychoc csokiformázó szettjével (Buthlers, 1990 Ft) együtt készíthetik a karácsonyi figurákat, a Swiss Kiss óriás fondue készítővel (13990 Ft) pedig mennyei finomságokkal lephetitek meg a család többi tagját.

Wellness Cafe tipp: barokk sütőforma Stile Interio (5990 Ft), mókus Buthlers (2690 Ft), muffin karácsonyfadíszek, Sugar! (3390 Ft/db)

Csillogjon, mint Hamupipőke!

Élete első nagylányos, habos-babos ruháját te ajándékozd neki! A Promod fekete csipkés ruhája (12990 Ft), vagy a Pull&Bear zsebes kötött ruhája (6995 Ft) tökéletes ajándék, feltéve, ha a szilveszteri buliba elengedi az anyukád. A Mango csillogó övvel ellátott, fekete alkalmi ruhájában garantált, hogy húgod lesz a parti legszikrázóbb fénye! (7995 Ft).

Wellness Cafe tipp: ruha Tatuum (21 990 Ft), kantáros szoknya Motivi (18 490 Ft), egész ruha Chantall (17 290 Ft)

hopehelyjo.jpg ()Különös szilveszter

Bulizás a suli szünetben? Húgodnak hatalmas meglepetést szerzel, ha vicces, vagány kiegészítőket teszel a fa alá. Meglátod, rajongani fog érted! A Replay bagoly mintás ujjatlan felsője (12 900 Ft) egy trendi Retro legginggel (3990 Ft) csúcsajándék. Vásárolhatsz mellé menő ékszert, hogy tesódnak teljes legyen az öröme!

Wellness Cafe tipp: szárny-és hópehely medál gyémánttal, Thomas Sabo (15 900 Ft/db), arany karkötő, Six (2690 Ft), karóra medálokkal Miss Sixty (24 900 Ft)

Hasznos meglepetések

Állandóan elhagyja a pénztárcáját, vagy örökösen mezítláb szaladgál, hiába szól rá anyukád? Vásárolj húgodnak olyan hasznos, ám trendi kellékeket, melyeket szívesen hord, anélkül, hogy cikinek érezné őket. A Women’Secret bájos pizsamája (6995 Ft) garantáltan elnyeri tetszését, és a Björn Borg kockás táskájába is szívesebben bepakolja majd az iskolai füzetét. A Speed pénztárcája (5490 Ft), vagy a Camel Active Store meleg, piros házi papucsa is remek ajándék (7990 Ft).

Wellness Cafe tipp: Roxy táska, Otherside (9990 Ft), kötött sapka, Orsay (1995 Ft), hosszú szárú kesztyű, Jeans Club (1695 Ft).

Korcsolyázzatok együtt!

Inkább a gép előtt ül, vagy a tévét bámulja, így alig tudod rávenni, hogy kimozduljon a lakásból? A deszkás stílus bizonyára tetszeni fog neki, és új cuccaiban szívesebben mozog majd a szabadban. A Champion szőrös fülvédője (2190 Ft), a Nike sport mellénye (21 990 Ft), vagy az Oakley mintás, kapucnis pulóvere (14 900 Ft) ideális választás a húgodnak. A WestEnd City Center tetőkertjén kialakított Jégterasz minden hétvégén zenés-táncos esttel vár titeket. Csatoljátok fel a korcsolyát, és merüljetek el a színes forgatagban! (www.jegterasz.hu).

Wellness Cafe tipp: füles sapka, C&A (4990 Ft), szőrős mellény Tezenis (6990 Ft), bundás kiscsizma H&M (5990 Ft)

hajvasalo.jpg ()Bohókás fürtök

Ha imád a hajával foglalkozni, és barátnőivel folyton egymás fürtjeit szépítik, valódi ajándék számára a Babyliss Expert Turbo hajszárítója (8990 Ft), vagy gőzfunkciós hajsimítója (Babyliss Pro230, 19990 Ft). Ez utóbbi finoman ellazítja a hajszálak rostjait, és a hagyományos hajvasalóknál tartósabb simítási hatást nyújt. Húgod tincsei egyenletesek, tökéletesen kifésültek lesznek, és csak reménykedhetsz, hogy valaha kölcsönadja neked.

Wellness Cafe tipp: Rowenta Respect hajvasaló (16 290 Ft), www.argep.hu, Philips HP4680 Girl Glam többfunkciós hajformázó szett (4700 Ft), www.olcso.hu, Panasonic EH-2203 ionos hajkefe (3290 Ft)

Szórakozzatok!

A napi hajtásban kevesebb időd jut rá, és szeretnéd év végén az elmaradt találkozókat bepótolni? Filmezzetek, sportoljatok együtt, menjetek koncertre, színházba, vagy utazzatok el egy belföldi szállodába, ahol hamísíthatatlan csajos bulit rendezhettek!

Ha szeret olvasni, lepd meg Elizabeth Gilbert – Ízek, imák, szerelmek (Ulpius-ház, 3499 Ft), vagy Melissa Hill – Míg el nem felejtem (Kelly Kft, 2980 Ft) című könyvével, ha pedig rajong Robbie Williams-ért, az In and out of Consciousness/The Greatest Hits 1990-2010 album (Emi 2990 Ft) húgod szilveszteri bulijának kiemelt szereplője lesz.

Wellness Cafe tipp: Disney On Ice, budapestarena.hu, Boszorkány kézikönyv – Selene Silverwind (Gabo kiadó, 3490 Ft), luxus pihenő/Spirit Karácsony utalvány (88 500 Ft-tól), www.spirithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X