Főoldal > AKTUÁLIS > Mozgás, életmód és egészség: négyezren a TESCO FittArénán

Mozgás, életmód és egészség: négyezren a TESCO FittArénán

0

Írta:

Nem véletlenül kapta az év legfittebb napja nevet a TESCO FittAréna: ez az ország legnagyobb fitnesz-aerobik rendezvénye, a legismertebb hazai előadók tartottak órákat, és öt teremben zajlott a lehető legváltozatosabb program. Ezenkívül kiállítók egész sora mutatta be a legújabb fitnesz- és szabadidősport-eszközöket, illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket. A FittAréna idén sem okozott csalódást, remek […]

Nem véletlenül kapta az év legfittebb napja nevet a TESCO FittAréna: ez az ország legnagyobb fitnesz-aerobik rendezvénye, a legismertebb hazai előadók tartottak órákat, és öt teremben zajlott a lehető legváltozatosabb program. Ezenkívül kiállítók egész sora mutatta be a legújabb fitnesz- és szabadidősport-eszközöket, illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket. A FittAréna idén sem okozott csalódást, remek hangulatú eseménnyé tették a fellépők és a résztvevők.

Az esemény résztvevőinek nagyobb része a hölgyek közül került ki, de azért a férfiak is szép számmal képviseltették magukat. A FittAréna korán megtelt, már délelőtt nagy volt a nyüzsgés.

arena4.jpg ()A program reggel fél 9-kor Spinniginggel kezdődött a Nagyszínpadon, és nem kellett sok idő ahhoz, hogy máris a tetőfokán legyen a hangulat. A Spinning teremben ugyanis fantasztikusan felpörgette a résztvevőket a Kangoo Sifi vezetésével, majd Schobert Norbi mozgatta meg az egyre népesebb közönséget. Utána Sifi és csapata a Nagyszínpadnál igazi brazil hangulatot csinált, volt itt minden: dobosok, közös koreográfia, tánc, de legfőképpen óriási hangulat. A következő előadó, Szentgyörgyi Rómeó még tovább fokozta ezt, aztán Czanik Balázs és csapata hozta el ismét Brazíliát a FittArénába egy Capoeira Aerobic órával.

A Nagyszínpadon ezután egy regeneráló óra következett, mellyel Cseresnyés Bea lazította el a résztvevőket. A kora délután folyamán Béres Alexandra negyven perces súlykontrolljával folytatódott a program. Alexandra narancssárga kendőkkel “szerelte fel” a vele mozgókat, aminek csodaszép látvány és harmonikus gyakorlatsor volt az eredménye. Délután Varró Gyula, utána pedig Rubint Réka órájával ismét az intenzívebb mozgásé lett a főszerep. Az utolsó előtti előadóként Tatarek Rezső dinamikus, helyenként kifejezetten kemény Iron Box órát állított össze. A gyakorlatokat nyolc-tíz fős csapattal együtt mutatta be. A FittAréna utolsó nagyszínpadi óráját Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó tartotta közösen: kellemes, jóleső levezető harmónia órával fejeződött be az év legfittebb napja.

A többi helyszínen is változatos a program. A Spinning teremben 200 Spinneren tekerhettek, a Concept 2 Regatta teremben 40 evezőgépen próbálhatták ki izmaikat az intenzív mozgásra vágyók. A Mozgástrend terem érdekességei közé tartozott az olasz Enrico Olivieri és Cseresnyés Bea közös órája, illetve a zumba, Vieira Lívia vezetésével. A Body & Mind teremben nagyrészt a jóga különböző válfajait próbálhatták ki az érdeklődők.
Persze a FittAréna nemcsak a mozgásos programok miatt népszerű. A Nagyszínpad mögött az Életmód Expó és a Fitnesz Park szinte az egész nap folyamán tele volt. A frissen sütött termékektől kezdve a sportruházatig, valamint a kézzel hajtható új eszköz, a kranking kipróbálásától a lépésszámlálóig nem akadt olyan a kínálatban, amit ne vettek volna körül érdeklődve a FittArénára látogatók. A Nagyszínpadon a szünetekben pedig kisebb bemutatók zajlottak.

Késő délután aztán valószínűleg az összes résztvevő elégedetten távozhatott: az egész napos mozgás, a jóleső fáradtság és a testi-lelki regeneráció élményével.

A BSI fővárosi eseményei 2010-ben a TESCO FittArénával befejeződtek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X