Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper ajándékötletek anyukádnak

Szuper ajándékötletek anyukádnak

0

Írta: and

Szépségutalvány Olvass tovább! A betegséget kipihenni, nem kiizzadni kell 5 jel, hogy a pasinak nem kellesz eléggé Így légy elbűvölő az ünnepek alatt Lepd meg a párod egy igazi szexi ajándékkal Előzd meg az ünnepi elhízást – 7 tuti tipp Melyik nő ne vágyna egy igazi feltöltő kényeztetésre? Lepd meg anyukádat egy 60 perces ajurvédikus […]

Szépségutalvány

Melyik nő ne vágyna egy igazi feltöltő kényeztetésre? Lepd meg anyukádat egy 60 perces ajurvédikus masszázzsal, egy 45 perces Holt-tengeri sós testradírozással vagy egy egész napos Bio méregtelenítő szépségnappal. Ha folyton fiatalító krémekkel keni magát, de nincs pénze vagy ideje elmenni egy ránctalanító kezelésre, vásárolj neki egy hialuronsavas ráncfeltöltéses kezelést hideglézerrel! Biztosan mosoly ül majd az arcára, amint kibontja a borítékot.

Wellness Cafe tipp: www.mandaladayspa.hu, www.ditakozmetika.hu

Csodás kiegészítők

Ha egy kicsit is ismered anyukád ruhatárát, nem lesz nehéz valami fiatalos, ugyanakkor a stílusához illő 14868.jpg ()kiegészítővel meglepned. Egy szép virágos vagy egyszínű sál biztosan feldobja majd a fekete blézerét vagy télikabátját. De vehetsz neki egy meleg, de nőies bőrkesztyűt vagy egy csodás nyakláncot hozzáillő fülbevalóval. A gyöngy visszafogott, ugyanakkor most újra nagyon divatos, ráadásul az idősebb korosztály is szívesen viseli. 

Wellness Cafe tipp: virágos sál, Orsay (2595 Ft), fodros bőrkesztyű, Mango (9850 Ft), gyöngy nyaklánc brossal, Bijou Brigitte (4800 Ft), pillangó gyöngy fülbevaló, www.shopmania.hu (3 900 Ft)

437140.jpg ()Karácsonyi kozmetikumok

Idézd fel a karácsony illatait, színeit és hangulatát egy csodás mandulaolajos, mézeskalácsos bőrtápláló tus- és habfürdővel. Különleges összetevőinek köszönhetően a Myropolium terméke hatékonyan táplálja a bőrt, elűzi a fáradtságot és a stresszt. Anyukád így nem csak tökéletesen kipihent és jókedvű lesz egy kellemes fürdőzés után, de bőrét is páratlanul puhává varázsolja a gabona- és mézkivonat.

Wellness Cafe tipp: Glögg tusfürdő, Lush (1390 Ft), bőrtápláló tusfürdő és habfürdő mandulaolajjal, mézzel, mézeskalács illattal, Myropolium, www.myropolium.hu, Satsumo Santa fürdőgolyó, Lush (990 Ft)

Koncert-, színházjegy

Tudtad, hogy 2011. június 1-jén Budapesten lép fel a Roxette? Akkor még idejében meglepheted anyukádat egy páros belépővel. De vehetsz két jegyet a december 27-ei Fenyő Miki koncertre is, ami biztosan felejthetetlen élmény lesz a számára! A Papp László Sportaréna ad helyszínt Elvis Presley eredeti kísérőzenekarának, a TCB Bandnek, akik a király 76. születésnapja tiszteletére adják elő január 25-én a legnagyobb rock and roll slágereit. Kísérd el te is, és táncoljatok egy fergetegeset együtt az ünnepek után!

Wellness Cafe tipp: www.koncertjegy.lap.hu, www.eventim.hu, www.ticketpro.hu  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X