Főoldal > AKTUÁLIS > Házasodni készülsz? Irány az Esküvő Kiállítás és Vásár!

Házasodni készülsz? Irány az Esküvő Kiállítás és Vásár!

esküvőkiállításprogramvásár
0

Írta:

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal… Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni. Az Esküvő Kiállítás és Vásár […]

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal… Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 18 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát. A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brossúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket – és a pénztárcánk tűréshatárát.

 A 2011-es Esküvő Kiállítás és Vásár a megújulás jegyében ezúttal előadásokat is szervez, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mélyvizébe.

A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a “még ezt is megnézem” jövés-menéstől.

“Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik” – mondja Nemes Ildikó a kiállítás házigazdája. “A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításra hozza ki például az újdonságokat. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2011-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, amelyben rengeteg nagy értékű nyereményt lehet nyerni.”

Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ
Cím: 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.

Időpont: 2011. január 14-16.
Nyitva tartás:
14-én pénteken              14.00–19.00 óráig
15-én szombaton           10.00–18.00 óráig
16-án vasárnap              10.00–18.00 óráig

Forrás: Kerkom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X