Főoldal > AKTUÁLIS > Szerelmes Megasztár – interjú Tolvai Renátával

Szerelmes Megasztár – interjú Tolvai Renátával

boldogságkarriermegasztárszerelemvallomás
0

Írta:

Az év hangja nagyon összeszedett és fegyelmezett lány, Tolvai Renáta tudja, mit akar az élettől! Mindig ilyen fegyelmezett voltál? Ha munka van, nincs lazítás? Igen, és szerintem pont az ambícióm és akaraterőm miatt sikerült végül nyernem is. Én úgy akartam fejlődni, tanulni, mint senki más. És látod, a sok munkának meg is lett a gyümölcse. […]

Az év hangja nagyon összeszedett és fegyelmezett lány, Tolvai Renáta tudja, mit akar az élettől!

Mindig ilyen fegyelmezett voltál? Ha munka van, nincs lazítás?

Igen, és szerintem pont az ambícióm és akaraterőm miatt sikerült végül nyernem is. Én úgy akartam fejlődni, tanulni, mint senki más. És látod, a sok munkának meg is lett a gyümölcse. A nyeremények például abszolút nem is érdekeltek. Ahogyan beindult a verseny, éreztem, hogy ez az én utam – úgyis átköltöztem volna Romániából Budapestre, hogy énekesnő váljon belőlem. Az most külön öröm, hogy egy évig lesz hol laknom, lesz kocsim, de ezek eltörpülnek amellett, hogy én lettem az év hangja…

tolvairenicikkozi.jpg ()Van már jogsid?

Képzeld, pont az utolsó vizsga előtt álltam, amikor elkezdődött a Megasztár, így még rám vár a megszerzése. Bepótolom, ha lesz egy kis szabadidőm. A jelenlegi állás szerint január 28. után – addig minden napom be van táblázva. De így jártam a sulival is, rengeteget készültem, hogy bejussak a konzervatóriumba, aztán nélkülem kezdődött el az egyetem. De nem panaszkodom… (nevet) Majd megpróbálok Pestre átjelentkezni.

Nem volt semmi a szerelmi vallomás Kállay-Saunders András felé! Biztosan ez is hozott neked pluszüzeneteket… Jól kitalált marketingfogás volt, ugye?

Dehogyis! Ráadásul szerintem éppenséggel árthatott is – képzeld el a lányokat, akik odavannak érte. Ha eddig szavaztak rám, rögtön leálltak, vagy átszavaztak… (nevet) De mindez nem érdekelt, el akartam mondani, és kész. Egyébként tényleg nem volt előre kitervelt a dolog. Előző héten, vasárnap vettük fel a kisfilmet. És én közben úgy éreztem, nekem most el kell mondanom, hogy ő az az ember, akivel le tudnám élni az életem… Addigra fogalmazódott meg bennem ugyanis, mit érzek. Akkor már több mint egy hete nem volt velem. Tudod, cikkeztek róla eleget, hogy egy szobában laktunk. És mi jó szobatársak voltunk. Rengeteget beszélgettünk, és ezáltal közel kerültünk egymáshoz. Egyszer csak azt vettem észre, hogy olyan dolgokat mondok el neki, amit azelőtt soha még senki másnak. Igen, a barátságunk szépen lassan átalakult. De az, hogy ez tényleg szerelem, akkor esett le, amikor András kiesett. Megőrültem nélküle, éreztem: valami hiányzik, és ez nagyon rossz. Hogy kell, hogy akarom őt… Nem tudom, most mi lesz velünk. De remélem, hogy jól fog minden alakulni közöttünk.

András mit szólt a nagy „comming out”-hoz?

Hú… Fogalma sem volt az egészről, nem mertem előre elmondani neki, mit műveltem, mit mondtam a kisfilmben. Aztán még a színpadon is bevallottam, hogy szeretem… Közben meg az összes kamera ráirányult – szegény, nagyon zavarba hoztam. De mindennek ellenére örült, nagyon.

Szerinted lesz lehetőséged a saját céljaidat megvalósítani? Egy komoly lemez- és egy nem kevésbé komoly tévés szerződés áll mögötted.

Biztosan lesz, mert nem fogom hagyni, hogy ne így legyen. Az akaratom érvényesülni fog. Nincs az a pénz, hogy olyat csináljak, ami tőlem távol áll. De látod, ez pont az a téma, amire jó lesz majd rápihenni. Hiszen mostanában már annyi bőrbe bújtam, olyan sok karaktert eljátszottam, hogy kell majd egy kis csend. Rá kell jöjjek, milyen is vagyok valójában.

Miért, már nem emlékszel, a műsor előtt milyen voltál?

Hát ez az. Akkor is háromhavonta más voltam. Egyszer rocker, aztán punk, utána romantikus… Akkor is kerestem önmagam. Ezért is jelentkeztem otthon is több tehetségkutatóra, többet meg is nyertem közülük. De persze egyik sem volt akkora durranás, mint a Megasztár. De az énektanárnőmmel, Molnár Mónikával azt gondoltuk, gyakorlásnak jók lesznek. Az ő biztatására jelentkeztem a Megára is. Egyébként önmagamtól ekkora falatra nem mertem volna benevezni. Féltem, hogyan fognak nézni Magyarországon egy félig román lányra.

Az, gondolom, eszedbe sem jutott, hogy végül a súlyoddal fognak zrikálni. Bántott a dolog?

Szerencsére éneklés közben soha. A reflektorfényben tudok bánni a nőiességemmel, nincs bennem félsz. Azt viszont elismerem, hogy ha lejövök a színpadról, azért rám tör az önbizalomhiány. De majd megtanulom kezelni a dolgot.

Az interjú folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X