Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csodás alakját a gyönyörű énekesnő, Taylor Swift!

Így őrzi csodás alakját a gyönyörű énekesnő, Taylor Swift!

diétaedzésénekesnőnyers
0

Írta: and

A 21 éves énekesnő nemcsak csodálatos hangjának köszönhetően szerzett magának sok százezer rajongót a világban, hanem szépségének és kecses alakjának köszönhetően is. Taylor egyesek szerint szigorú nyersétel diétával éri el, hogy ilyen fantasztikusan néz ki. Bizonyos internetes oldalak állítása szerint a fiatal híresség 75 százalékban nyers táplálékot fogyaszt, főleg zöldségeket, gyümölcsöket, ezek facsart levét, diót, […]

A 21 éves énekesnő nemcsak csodálatos hangjának köszönhetően szerzett magának sok százezer rajongót a világban, hanem szépségének és kecses alakjának köszönhetően is. Taylor egyesek szerint szigorú nyersétel diétával éri el, hogy ilyen fantasztikusan néz ki.

Bizonyos internetes oldalak állítása profimedia-0088982216.jpg ()szerint a fiatal híresség 75 százalékban nyers táplálékot fogyaszt, főleg zöldségeket, gyümölcsöket, ezek facsart levét, diót, mogyorót, aszalt gyümölcsöket és hínárt.

Taylor viszont arról beszélt egy interjúban, hogy egészségesen étkezik, de semmilyen diétának nem veti alá magát. „Az étel a gyengém, nem fogyókúrázom – mondta Taylor, majd hozzátette – ha sajtburgert akarok enni, azt eszem.”

Egy sztárdiétákkal foglalkozó külföldi weboldal értesülései is ezt támasztják alá: ott arról írnak, hogy az énekesnő kedvenc étele a sajttorta és a spagetti. Korábban pedig Taylor saját maga írta ki a Twitterre, hogy imád sütni – akkor is épp valami finomságot készített a konyhában.

A fiatal énekesnő a diétázás helyett inkább azt vallja, hogy rendszeres mozgással kell formában tartanunk testünket. „Én nem azért edzek, hogy nádszálvékony legyek, hanem azért, mert javítani szeretnék az állóképességemen: nem akarok lihegni a színpadon. A nézők nem azért jönnek el a koncertjeimre, hogy azt lássák tőlem” – nyilatkozta a fiatal sztár.

Taylor főleg kardio-edzéssel tartja fitten magát: a futás szerelmese, amit ha csak lehet, a szabadban végez. Azonban ha erre nincs lehetősége, megelégszik a futógéppel, vagy taposógépre pattanva javítja kondícióját és állóképességét.  

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X