Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét Születés Hete, a családdá válás ünnepe

Ismét Születés Hete, a családdá válás ünnepe

családhivatásprogramrendezvénysorozatszületés hete
0

Írta:

Idén először Erdély is csatlakozott a kezdeményezéshez, rögtön 6 településsel. A szervezők között vannak dúlák, kismamák, szülésznők, védőnők, lelkes házaspár is, de szülészet és művelődési ház, baba-mama klub, női kör és más intézmény is, a sort mind a magánszemélyek, mind a szervezetek tekintetében még hosszan sorolhatnánk. Több neves személyiség is támogatja munkájával, jelenlétével a szervezőket […]

Idén először Erdély is csatlakozott a kezdeményezéshez, rögtön 6 településsel. A szervezők között vannak dúlák, kismamák, szülésznők, védőnők, lelkes házaspár is, de szülészet és művelődési ház, baba-mama klub, női kör és más intézmény is, a sort mind a magánszemélyek, mind a szervezetek tekintetében még hosszan sorolhatnánk. Több neves személyiség is támogatja munkájával, jelenlétével a szervezőket (Demcsák Zsuzsa, Juga Veronika, Kriston Andrea, Ábel Anita, Bokor Zsuzsi, Dóka Judit és még sokan mások.) Számos szaktekintély tart ingyenesen látogatható előadást az ország sok pontján (dr. Ranschburg Jenő, dr. Bálint Sándor, Deákné B. Katalin, Kövi Szabolcs, Hoppál Bori, Békés Emőke, Noll Andrea Nandu és még sokan mások.)
   
szuleteshete.jpg ()Az idei „Család és hivatás” mottónak megfelelően a legtöbb helyen szó lesz munkaügyi és munkajogi témákról. Sokak érdeklődését felkelthetik az időbeosztás fontosságáról és a gyermekek – állami vagy magán intézményekben: bölcsődékben, óvodákban, napközikben való – napközbeni felügyeletének megoldásairól szóló beszélgetések is. Emellett a kismamák, anyukák megtalálhatják az évről évre nagy érdeklődéssel fogadott szülésfelkészítéseket, szoptatási tanácsadásokat, hordozó alkalmatosságok (kendők, kenguruk stb.) bemutatóit is. Természetesen minden szervező igyekszik a programjába a saját területének megfelelő témákat is beilleszteni. Lesz olyan település, ahol születésfát, vagy rózsákat ültetnek az idén születetteknek.

Rendezvénysorozatunk arcai idén:

Benda Judit – egészség-tanácsadó, négy gyermek édesanyja,
Dézsi Réka – nemzetközileg minősített szüléstámogató, két gyermek édesanyja,
Farkasházi Réka – színművésznő, két gyermek édesanyja,
Madai Krisztina – nemzetközileg akkreditált coach, négy gyermek édesanyja, valamint
Szalay Krisztina – színművésznő, három gyermek édesanyja.
Mindannyian családostól vállalták rendezvénysorozatunk képviseletét, támogatását.

Célunk, hogy a látogatóink minél szélesebb körben jussanak információkhoz, főleg a várandósság, szülés-születés, a női szerepek megélése, anyaság-apaság, gyermekágy és a csecsemőkor témájában, hogy döntéseiket kutatásokra, szakértő véleményekre alapozhassák.

A rendezvénysorozat fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet flashmob kezdeményezésünkkel is. Valahol, valamikor egyszerre sokan fogják megnyitni a Születés Hetét Budapesten és több nagyvárosban azonos zenével és koreográfiával, civilek, hírességek és közszereplők részvételével. Részletek hamarosan a Születés Hete hivatalos weboldalán.

Minden babára vágyót, várandóst, anyukát és családjukat szeretettel várunk a rendezvényeken!

Részletes programajánlók és további információk: www.szuleteshete.hu

Amikor lankad a libidó…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X