Főoldal > AKTUÁLIS > Gyereknapi programok nem csak gyerekeknek

Gyereknapi programok nem csak gyerekeknek

ajánlócsaládgyereknapprogram
0

Írta:

Gyereknap a Zöld Pardonban Május utolsó vasárnapja hagyományosan a gyerekeké, amikor az egész ország a legkisebbeket ünnepli. Ez alkalomból a Zöld Pardonban már évek óta nagy sikerrel rendezik meg a Családi Gyereknapot, ami rendre izgalmas programokkal csábítja a gyerekes családokat. A Zöld Pardon május 29-én 10 és 17 óra között ingyenesen fogadja a gyereknapon szórakozni […]

Gyereknap a Zöld Pardonban

Május utolsó vasárnapja hagyományosan a gyerekeké, amikor az egész ország a legkisebbeket ünnepli. Ez alkalomból a Zöld Pardonban már évek óta nagy sikerrel rendezik meg a Családi Gyereknapot, ami rendre izgalmas programokkal csábítja a gyerekes családokat. A Zöld Pardon május 29-én 10 és 17 óra között ingyenesen fogadja a gyereknapon szórakozni vágyókat.  A „leghosszabb nyári fesztivál” ez alkalommal a XI. kerületi Menyecske utcai Gyermekotthon lakóit is vendégül látja.

A Zöld Pardon színpadán délután a Búgócsiga Zenede ad koncertet, de a vendégek bábszínházi előadással is találkozhatnak a nap folyamán. A zenerajongók játékos zenei foglalkozáson vehetnek részt, amely során megismerkedhetnek a hangszerekkel.

A nagyobb gyerekek érdeklődését a rendőrautó, tűzoltóautó és személyzetük bemutatója keltheti fel, de ezek mellett találkozhatnak a zöldpardonos, vidám színekben pompázó Kispolszkikkal is. A XI. kerületi rendőrség prevenciós előadásokat is tart majd, és kerékpáros ügyességi pályán mutatja be a biciklis közlekedésnél is fontos, alapvető KRESZ-szabályokat.

A természetkedvelők az egzotikus állatok bemutatóját várhatják izgalommal, ami során lehetőségük nyílik néhány különleges jószág megsimogatására is. A gyerekek mozgásigényét a Zöld Pardon udvarán felállított ugrálóvár, valamint a reggeli torna és a csocsóverseny elégítheti ki. Hogy minden vendég megtalálja a számára ideális szórakozási formát, arról a kreativitást és ügyességet igénylő kézműves programok és logikai játékok gondoskodnak.

A baba-barát kulturális központ pelenkázóval és szoptató szobával várja a legkisebbeket és a róluk gondoskodó édesanyákat, az önfeledt szórakozás közben megéhező gyerekek számára pedig kedvezményes gyerekmenüt kínál.

A Zöld Pardon szeretettel várja tehát a szórakozni vágyó gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából, hogy a „Zöld Pardon Családi Vasárnap” programsorozat első eseményeként, május 29-én együtt ünnepeljük a gyerekeket!

Részletes programok: www.zp.hu

Gouba – Gozsdu Bazár Gyereknapi Zsongással

A Gouba – Gozsdu Bazár szervezői és kiállítói most vasárnap a gyerekek kedvében szeretnének járni. Reményeink szerint önfeledt, vidám gyerekzsivaj tölti majd be a Gozsdu udvar passzázsainak tágas tereit.

Kiállítóink egyedi és különleges gyerekportékákkal várják a kicsiket és szüleiket, az udvarban sétálók pedig feleleveníthetik az örökzöld gyerekslágereket, amire a kicsikkel együtt ott helyben táncra is lehet perdülni!

A kreativitás jegyében és a kicsik legnagyobb örömére lesz arcfestés, óriási játszószőnyeg, vidám kerámiák, egyedi, kézzel készített játékok, helyes játék cica, nyuszi, mackó és egyéb kedves figurák textilből, kerámiából, gyurmából, varrva, horgolva, hajtogatva vagy faragva.

A hg.hu weboldallal együttműködésben most vasárnap debütál a hg.hu – Gouba Hónap Kreatívja sorozat, melynek keretében minden hónap utolsó vasárnapján egy-egy tehetséges alkotó kap bemutatkozási lehetőséget. Májusban a választás Lengyel Zsuzsira esett, akinek különleges színes és formás táskái lesznek láthatóak és megvásárolhatóak a standon. Korán érkezőknek extra hg meglepetés!

A szokásos vásári forgatag, ínycsiklandó, egzotikus falatok és további színes programok várják most vasárnap is a bazárba kilátogatókat délelőtt 10-től este 7-ig a Gozsdu udvarban.

Dátum: 2011. május 29.
Cím: Gozsdu Udvar  – Budapest, VII. Király u. 13. – Dob. u. 16. közti passzázsban
Gouba nyitva tartás: minden vasárnap délelőtt 10 és este 7 közt

Bővebb infó: www.gouba.hu 

Crazy Days – Gyereknap az Árkádban

Rendezvény időpontja: 2011. május 27-29. 13:00-17:00 óráig
Rendezvény helyszíne: Színpad / -1. szint

Az Árkád bevásárlóközpont rendhagyó programmal készül a Gyermeknapra. A három napos rendezvény fő célja ugyanis, hogy a gyerekek és felnőttek játékosan töltsék együtt az időt.
Mindezt megfűszerezik néhány híresség jelenlétével is, akik kicsit “gyerekeskednek” majd a színpadon. Rajzolnak, táncolnak, karaokeznak, grimaszversenyeznek, vonatoznak, zsonglőrködnek és még sok-sok mindent kipróbálnak a gyerkőcökkel együtt. A hírességek és gyerek segítőik produkcióit ki más értékelhetné, mint a helyben toborzott alkalmi gyerekzsűri.

2011.05.27. PÉNTEK 13:00-17:00-ig
Moderátor: Ricky és az ÁRKÁD hangja, Gerda
Vendégek: Beleznay Endre, Lui mágus, Németh Lajos, Leó

2011.05.28. SZOMBAT 13:00-17:00-ig
Moderátor: Lui mágus és az ÁRKÁD hangja, Gerda
Vendégek: Kefír, Csordás Tibor, Zámbó Krisztián, Auguszt Bárió

2011.05.29. VASÁRNAP 13:00-17:00-ig
Moderátor: Müller Ati és az ÁRKÁD hangja, Gerda
Vendégek: Katus Attila, Szakál Miki, Palcsó Tomi, Farkasházy Tivadar

A gyermeknapi rendezvény ideje alatt továbbra is vár mindenkit a Crazy cars kiállítás, a Carrera pálya, lehet távirányítós autózni és a Játéksziget kuckójában is izgalmasan töltheti idejét gyerek-felnőtt egyaránt.

Bővebb infó: www.arkadbudapest.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X