Főoldal > AKTUÁLIS > Fogyj szülés után a Kismamával! (x)

Fogyj szülés után a Kismamával! (x)

0

Írta:

Nem mozdul az a pár kiló, ami szülés után rajtad maradt? Esetleg nem maradt semmi, viszont a szoptatás alatt raktározásra állt be a szervezeted, és szép csöndben felkúszott holmi bébiháj? Ha sóvárogva gondolsz a szülés előtti alakodra, vagy szeretnél annál is csinosabb lenni, de nem ismered az odáig vezető utat, vagy sosem sikerült egy-két hétnél […]

Nem mozdul az a pár kiló, ami szülés után rajtad maradt? Esetleg nem maradt semmi, viszont a szoptatás alatt raktározásra állt be a szervezeted, és szép csöndben felkúszott holmi bébiháj?

Ha sóvárogva gondolsz a szülés előtti alakodra, vagy szeretnél annál is csinosabb lenni, de nem ismered az odáig vezető utat, vagy sosem sikerült egy-két hétnél tovább megtartani a csodadiétát, gyere most velünk! A babaszoba.hu-n öt héten át választhatsz háromféle menü hetente új és új étrendjéből. Minden héten megkapod a bevásárlólistát is, amivel magabiztosan vághatsz neki a beszerzésnek. Nem tudod megunni a diétát, hiszen nincs két egyforma nap. Nem kell aggódni, hogy kifogysz az ötletekből, és úgyis abbahagyod! Sőt, ha végigcsinálod, meg is tanulod, mikor miből mennyit kell enned, hogy most már mindig fitt és karcsú légy.

Az étrendek azért különlegesek, mert a legmodernebb elvek alapján, kizárólag egészséges alapanyagokból állítottuk össze neked mindhármat.

kismama2.jpg ()Szoptatós

Fogyás szoptatás alatt? Persze, meglátod, hogy sikerül, hiszen nem drasztikus, koplalós, egyoldalú kúrát kell végigszenvedned, amitől tényleg elapadhatna a tej. Ebben az étrendben megtalálod az összes vitamint és ásványi anyagot, amire a csecsemőnek és anyukájának szüksége van, elegendő fehérjét és szénhidrátot, emésztést segítő rostot. Egészségesen karcsúsodsz, és nem csökken a tej mennyisége! Egy dologra figyelj: garantálni akkor tudjuk a sikert, ha már nem kizárólag szopik a baba. Ahogy elkezded a hozzátáplálást, és a kicsi már napi egy-két alkalommal valóban mást eszik, nem csak szopik, változások történnek az anya szervezetében is, mely végre nem ragaszkodik olyan makacsul a zsírraktárakhoz. Ettől persze a kizárólagos szoptatás alatt is végigeheted velünk az étrendet, és akár le is fogyhatsz, de nem bizonytalanod el, ha ez csak a hozzátáplálással kezdődik igazán.

Húsmentes

Ez az étrend is szoptatós, azaz csupa természetes alapanyagból áll, nem tartalmaz adalékokat, ízfokozót, hozzáadott, finomított cukrot, felesleges vegyszereket, a tej ízét rontó mesterséges édesítőket. Aki nem eszik húst, az is teljes értékű fehérjével gazdagodik, mellette rengeteg ízletesen és ötletesen elkészített zöldséges fogást kínálunk, gyümölcsöt pedig szinte korlátlanul.

Magyaros

Ha már nem szoptatsz, vagy csak egész picit, viszont imádod a hagyományos hazai ételeket, ez a te világod! Most megmutatjuk, hogy  készítheted el kedvenc ételeidet kalóriaszegényen, egészségesen. Így már nem lesz nehéz változtatni!

Fogyj öt hét alatt két ruhaméretet anélkül, hogy éheznél! Keresd a Kismama júniusi számában az újabb részleteket, és regisztrálj a programra másju 19-től három héten át a babaszoba.hu-n!

Fogyj velünk a szülés után: 2011. június 9-től öt héten át!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X