Főoldal > AKTUÁLIS > Irány a Doktor Natúr Sziget Egészségnap

Irány a Doktor Natúr Sziget Egészségnap

0

Írta:

2011. június 26-án vasárnap 09:30-17:00-ig a Budafoki Klauzál Ház ad helyszínt az országos, ingyenes Doktor Natúr Sziget egészségnap-sorozat első rendezvényének. A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód népszerűsítése, a figyelem felhívása a prevenció fontosságára, a betegségek megelőzésének és gyógyításának alternatív megoldásaival. A Doktor Natúr Sziget Egészségnapján szűrésekkel (vérnyomás-mérés, antioxidáns-mérés, vércsepp-analízis, stb.), egész napos fitness-bemutatókkal, ismeretterjesztő előadásokkal, […]

2011. június 26-án vasárnap 09:30-17:00-ig a Budafoki Klauzál Ház ad helyszínt az országos, ingyenes Doktor Natúr Sziget egészségnap-sorozat első rendezvényének. A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód népszerűsítése, a figyelem felhívása a prevenció fontosságára, a betegségek megelőzésének és gyógyításának alternatív megoldásaival.

A Doktor Natúr Sziget Egészségnapján szűrésekkel (vérnyomás-mérés, antioxidáns-mérés, vércsepp-analízis, stb.), egész napos fitness-bemutatókkal, ismeretterjesztő előadásokkal, tanácsadásokkal, kóstolókkal várjuk az érdeklődőket.

A rendezvényen szakmai kiállítók is részt vesznek, gyógytermékekkel, funkcionális élelmiszerekkel, bio-kozmetikumokkal, egészséges testmozgással foglalkozó kiállítók segítségével mutatjuk be a Látogatóknak az egészséges életmódhoz kapcsolható termékeket, szolgáltatásokat.

Egész nap orvosi gyógymasszőrök, fitoterapeuták, tanácsadók várják a látogatókat, kéréseket és kérdéseket, meglepetésvendégek és előadók is részt vesznek az eseményen.

A kilókkal küszködő, vagy a finom, de ugyanakkor egészséges, csökkentett szénhidráttartalmú ételekre, süteményekre vágyó látogatók találkozhatnak Szoó Judit szerzővel is, aki „Kilófaló” című sikerkönyv sorozatának legújabb kötetét mutatja be a rendezvényen. Egészséges és finom ételek receptjeit, egy merőben új életstílus bemutatását kapjuk majd tőle, és minden érdeklődő egy-egy finom, könnyen elkészíthető, kilófaló receptet kap ajándékba.

Az Egészségnap meglepetésvendégei: Czanik Balázs, a Venezuelai Nagykövetség, valamint Langauf István, a női kézilabda válogatott edzője.

A gyermekek részére ugrálóvár, játszóház működik majd: arcfestéssel, kézműves és egyéb kreatív foglalkozásokkal, szakképzett nevelőkkel, és kreatív játékok vásárával várjuk a családosokat.

Érdemes ellátogatni az Egészségnapra, egész napos kikapcsolódást ígér az egész családnak az egészséges életmód jegyében.

További információ: www.doktornatursziget.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X