Főoldal > AKTUÁLIS > 10 elengedhetetlen kellék a strandra

10 elengedhetetlen kellék a strandra

kellékmedencestrandtópart
0

Írta: and

Fejhallgató Ha épp nem a vízben hűsölsz, hanem a fák árnyékában, és nem érdekel, hogy a szomszédos párocska éppen miről fecseg, akkor elő az mp3 lejátszóval! Dobd fel a fejhallgatót, és nyomj be valami laza, nyári slágert! Napszemüveg A nyár egyik elengedhetetlen kelléke. Lehetőleg optikában szerezz be egy UV-szűrős darabot. Lehet, hogy drágább, mint amit […]

Fejhallgató

Ha épp nem a vízben hűsölsz, hanem a fák árnyékában, és nem érdekel, hogy a szomszédos párocska éppen miről fecseg, akkor elő az mp3 lejátszóval! Dobd fel a fejhallgatót, és nyomj be valami laza, nyári slágert!

Napszemüveg

A nyár egyik elengedhetetlen kelléke. Lehetőleg optikában szerezz be egy UV-szűrős darabot. Lehet, hogy drágább, mint amit a piacon vagy egy szupermarketben kapni, ellenben garantáltan megóvja a szemed épségét.

strandkellekcikk1.jpg ()Bikini

Ha épp nem egy gyors úszásra ugrasz le az uszodába, akkor szerezz be egy alakodhoz passzoló bikinit. Az eladók segíteni fognak, hogy melyik áll jó neked, így akár kicsi a melled, akár nagy a popsid, az új bikinidben mindenképp büszkén feszíthetsz a strandon.

Napkrém

Akárcsak egy jó napszemüveg, a megfelelő napvédő krém is ugyanilyen fontos. Legalább 30-as faktorszámút vegyél belőle, még akkor is, ha alapjáraton kreol bőrű vagy, és ne felejtsd el óránként bekenni magad.

Papucs

A strandon is közlekedni kell valamiben, melyre a legmegfelelőbb eszköz a papucs, hiszen fel-és levételével nem kell bíbelődni, ráadásul a zuhanyzásnál is jó szolgálatot tesz: nem kell mezítláb a tus alá állnod attól parázva, hogy elkapsz valamilyen lábgombát.

Kendő

Ha nem szeretnél a medencén kívül bikiniben fel-alá járkálni, de nem is akarsz átöltözni, a legideálisabb, ha magad köré tekersz egy nagyobb strandkendőt. Ezzel a darabbal kényelmesen közlekedhetsz, vagy éppen beülhetsz a strand valamelyik büféjébe.

Strandtáska

Persze ezeket a darabokat valahova el is kell helyezni, és mivel se a nagy nejlonszatyor, se a sporttáska nem a legesztétikusabb darab, a legjobb, ha beszerzel egy szép, megfelelő méretű strandtáskát, amit magaddal vihetsz, beleférnek a dolgaid, és nem ciki vele közlekedni.

strandkellekcikk2.jpg ()Törölköző

Fürdés és tusolás után mindenképp ildomos szárazra törölnöd magad, ezzel is megelőzve a vízben elszaporodó baktériumok továbbterjedését. Ezért semmiképpen se hagyd otthon a nagy strandtörölközőt!

Szalmakalap

A szemeden és a bőrödön kívül a fejedet is óvnod kell valamivel, melynek legegyszerűbb módja, ha beszerzel egy trendi szalmakalapot. Véd a káros napsugaraktól és a napszúrásról, ráadásul még divatos is.

Könyv

Ha kilubickoltad magad a vízben, akkor dőlj le egy árnyékos fa alá, és vegyél magadhoz egy könyvet. Mondjuk a Háború és béke helyet inkább egy könnyed, csajos, nyári olvasmányt ajánlunk, mely könnyen elfér a strandtáskádban is. Itt kedvedre válogathatsz: http://www.polc.hu/

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X