Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad bombázó a Glee egzotikus szépsége!

Így marad bombázó a Glee egzotikus szépsége!

edzésmértékletességsorozatsztártánc
0

Írta: and

Ha nézed a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatot, a fülbemászó dallamok mellett biztosan néhány szereplő csodás alakjára is felfigyeltél. A legtöbben talán Naya Rivera vékony alkatát és szép, izmos lábait irigyeljük – ezekről akár azt is gondolhatnánk, hogy csak szigorú diétával, valamint személyi edzővel folytatott, napi több órás edzéssel érhetők el. A 24 éves […]

Ha nézed a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatot, a fülbemászó dallamok mellett biztosan néhány szereplő csodás alakjára is felfigyeltél. A legtöbben talán Naya Rivera vékony alkatát és szép, izmos lábait irigyeljük – ezekről akár azt is gondolhatnánk, hogy csak szigorú diétával, valamint személyi edzővel folytatott, napi több órás edzéssel érhetők el.

A 24 éves Naya viszont azt állítja, ő nem így őrzi csodás vonalait. Fogyókúrázni például nem tud, és nem is akar, hiszen imád enni. A mértékletességre viszont nagyon figyel, ahogyan arra is, hogy egészséges ételeket válasszon.

Egyesek szerint a 165cm magas híresség vegetáriánus, mások viszont csak abban biztosak, hogy az egészséges nassolnivalókat részesíti előnyben, például a humuszt vagy a guacamolét, ami leegyszerűsítve egy avokádóból készülő pikáns étel. 

A félig Puerto Rico-i, negyedrészt afroamerikai, negyedrészt pedig német származású szépség ma már sportos lány, ám ez nem volt mindig így. 12 évesen az apukája ragaszkodott ahhoz, hogy kezdjen el mozogni valamit: ekkor kipróbálta a softballt, amit a labdától való félelme miatt végül nem űzött túl sokáig.

A Glee-ben nélkülözhetetlen táncjelenetek viszont sokkal inkább bejönnek neki. A gyönyörű sztár olykor napi 14-16 órán keresztül is tudja űzni ezt a lendületes és kétségkívül rengeteg kalóriát égető mozgásformát: internetes oldalak szerint félórányi tánccal valamivel több, mint 200 kalóriát égethet el a szervezetünk.

Naya sokszor látható pompomlánynak öltözve a sorozatban, ilyenkor minden tekintet a lábaira, illetve a fenekére szegeződik. Így ezen testrészei formálására külön időt szentel az edzőteremben: rengeteg guggolással, illetve guggolásból való felugrással formálja láb- és fenékizmait.

Ezen kívül hasizmai erősítését sem veszi félvállról, ám felülések helyett szívesebben végzi a plank, vagyis hídtartás nevű gyakorlatot, ami első pillantásra leginkább a fekvőtámaszra hasonlít. Ezzel Naya nemcsak hasizmait, hanem egész felsőtestét, karizmait, illetve hátizmait és csípőjét is erősíti.

A rendkívül hatékony gyakorlatot itt nézheted meg videón: http://www.youtube.com/watch?v=MHQmRINu4jU

Fotó: Profimedia.hu

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X