Főoldal > AKTUÁLIS > Öbölátúszásra fel!

Öbölátúszásra fel!

0

Írta:

A jelentkezőknek 3,5 km-es távot kell leküzdeniük Balatonfüred és Tihany között 2011. augusztus 13-án, szombaton. A rendezvény lebonyolítását ezúttal egy fiatalos-lendületes csapat a Balatoni Vízi Sport és Közhasznú Egyesület vette irányítása alá, akik elsődleges célja a biztonságos és teljes körű szolgáltatást nyújtó lebonyolítás, valamint a résztvevők maximális elégedettsége. Az úszás előtt ingyenes orvosi vizsgálaton vehetnek […]

A jelentkezőknek 3,5 km-es távot kell leküzdeniük Balatonfüred és Tihany között 2011. augusztus 13-án, szombaton.

A rendezvény lebonyolítását ezúttal egy fiatalos-lendületes csapat a Balatoni Vízi Sport és Közhasznú Egyesület vette irányítása alá, akik elsődleges célja a biztonságos és teljes körű szolgáltatást nyújtó lebonyolítás, valamint a résztvevők maximális elégedettsége.

Az úszás előtt ingyenes orvosi vizsgálaton vehetnek részt a sportolni vágyók, illetve a közös bemelegítés során a fiatal és az idősebb korosztály együtt készülhet fel a mindenki számára kihívást jelentő, ugyanakkor biztonságosan teljesíthető távra. Az Öbölúszásra csapatok és egyéni úszók jelentkezését is várják a szervezők.  

A rajt és a cél helyszínén színes programokkal várják a kedves résztvevőket és kísérőiket. Az aktuális híreket és az időjárásnak köszönhető esetleges időpont változtatást a honlapon és a facebookon javasolt követni. Csatlakozz te is ehhez a felejthetetlen sportteljesítményhez.

Tipp: Érdemes előzetesen regisztrálni a honlapon, így a nevezés folyamata gyorsabb lesz a helyszínen. További információ és regisztráció a www.oboluszas.hu oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X