Főoldal > AKTUÁLIS > Próbáld ki a nyílt vízi úszást a Velencei-tóban!

Próbáld ki a nyílt vízi úszást a Velencei-tóban!

0

Írta:

Ha szeretsz úszni, de a rövidebb távokat kedveled, gyere el a családoddal, barátaiddal együtt! Próbáld ki, milyen a nyíltvízi úszás Magyarország második legnagyobb természetes tavában, a Velencei-tóban! Aki csak kedvtelésből szokott természetes vízben úszni, annak az 1500 méteres távot ajánljuk, a gyakorlottabbak 3000 métert úszhatnak. Itt a lehetőség, hogy leteszteld az új fürdőruhád, miközben sportolsz!Ha […]

Ha szeretsz úszni, de a rövidebb távokat kedveled, gyere el a családoddal, barátaiddal együtt! Próbáld ki, milyen a nyíltvízi úszás Magyarország második legnagyobb természetes tavában, a Velencei-tóban!

Aki csak kedvtelésből szokott természetes vízben úszni, annak az 1500 méteres távot ajánljuk, a gyakorlottabbak 3000 métert úszhatnak. Itt a lehetőség, hogy leteszteld az új fürdőruhád, miközben sportolsz!
Ha szereted a természetes, nem klórszagú vizet, ha úgy véled, tudsz 40-60 percet úszni, ha a vízből nem a csempézett falat, hanem a tájat szeretnéd nézni, akkor ott a helyed! A nádasok és kis szigetek között kanyargó, különleges útvonal végig biztosított, csónakok és vitorlások horgonyoznak az úszók mellett 30-50 méterenként.
A gárdonyi Sport Beach zöldövezeti strandja ad otthont az egész napos nyári családi programnak, ahol a nézők akár a vízből is szurkolhatnak! Fürdőruhát mindenki hozzon!

A résztvevők 9:00 és 14:00 óra között rajtolhatnak, folyamatos indítással.

uszas2.jpg ()

A tavalyi, első Velencei Tóúszás résztvevői így jellemezték az eseményt:

„Ritkán van ilyen élményben részünk, hogy „belülről” látjuk a partot. Most olyan helyekre beúszhattunk, ahova egyedül nem mennénk – ott úszhatunk, ahol máskor nem, és ez egy jó kihívás. Kint vagyunk a természetben, és kipróbálhatjuk magunkat.”

„Lejöttünk pacsolni, azzal a különbséggel, hogy egy adott irányba tesszük.”

„Itt most több adrenalin van az emberben, mintha csak lejönne egyet úszni a kacsákkal.”

Gyere el te is, frissülj fel és közben sportolj egy jót!

Bővebb információ és nevezés: www.futanet.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X