Főoldal > AKTUÁLIS > Kutya-pszichológusnál járták a sztárok és kedvenceik

Kutya-pszichológusnál járták a sztárok és kedvenceik

kutyapszichológussztár
0

Írta:

Joó István, az intézmény vezetője egy rövid tréning után kíméletlen őszinteséggel mondott véleményt a gazdikról és a sztárkutyusokról. Kiderült, Előd Álmos céltudatos és maximalista, Varga Győző igazi falkavezér, Bozsó Péter leplezi jó szívét, Terecskei Rita pedig előfordul, hogy túl engedékeny.A sztárok megdöbbentek a pontos jellemrajzon, de meglátták benne az igazságot. Az Irigy Hónaljmirigy nevettetője, Varga […]

Joó István, az intézmény vezetője egy rövid tréning után kíméletlen őszinteséggel mondott véleményt a gazdikról és a sztárkutyusokról.

Kiderült, Előd Álmos céltudatos és maximalista, Varga Győző igazi falkavezér, Bozsó Péter leplezi jó szívét, Terecskei Rita pedig előfordul, hogy túl engedékeny.
A sztárok megdöbbentek a pontos jellemrajzon, de meglátták benne az igazságot.
Az Irigy Hónaljmirigy nevettetője, Varga Győző büszke arra, hogy ő a családban az alfahím.

„,A mi famíliánk tényleg egy igazi falkaként működik, Bizsu, a golden retrieverünk pedig teljes értékű családtag. Még nyaralni sem megyünk nélküle” – mondta Győző, akit felesége és kisfia kísért el a kutyatréningre.

cerberoskutyaiskola.jpg ()Bozsó Péter, a Jóban Rosszban színésze lelkes kutyatulajdonos, aki talán jobban bízik Picassóban, mint saját magában. „Tényleg kicsit bizalmatlan vagyok, nehezen nyílok meg, sokszor gondolom, hogy az emberek nem értenek meg. De ilyenkor nem igazán a kutyára, csak magamra támaszkodom, azt hiszem, kicsit önfejű vagyok” – mesélte a sikersorozat Szlávik nyomozója, aki a lehető legjobb gazdája szeretne lenni a golden retrievernek  „A kutya gondozása az én feladatom,  az állatorvostól a sétáig. A reggeli és esti sétákat különösen kedvelem, olyankor csak magunk vagyunk” – tette hozzá a színész.

A sztárgazdik a Cerberos Kuyaiskola elismerésében részesültek, és mindannyian megígérték, hogy visszatérnek a suliba, hogy tovább mélyítsék kapcsolatukat kedvencükkel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X