Főoldal > AKTUÁLIS > Virtuális szakrendelőt indít a Szív Világnapján a HáziPatika.com!

Virtuális szakrendelőt indít a Szív Világnapján a HáziPatika.com!

0

Írta:

Az Egészségügyi Világszervezet 1999 óta tartja minden szeptember utolsó vasárnapján a Szív Világnapját, ami tökéletes esemény arra, hogy a HáziPatika.com elindítson hazánkban először egy virtuális szakrendelőt, ahol szakembereket lehet kérdezni megelőzésről, a szív egészségével kapcsolatos kérdésekről egy valóban virtuális 3D-s világban. Két szakértőnk, Dr. Nagy András, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának osztályvezető kardiológusa, a Magyar […]

Az Egészségügyi Világszervezet 1999 óta tartja minden szeptember utolsó vasárnapján a Szív Világnapját, ami tökéletes esemény arra, hogy a HáziPatika.com elindítson hazánkban először egy virtuális szakrendelőt, ahol szakembereket lehet kérdezni megelőzésről, a szív egészségével kapcsolatos kérdésekről egy valóban virtuális 3D-s világban.

Két szakértőnk, Dr. Nagy András, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának osztályvezető kardiológusa, a Magyar Nemzeti Szívalapítvány kuratóriumának elnöke, az Európai Szívhálózat vezetőségi tagja; illetve Dr. Soós Pál, a Heidelberg Egyetem kardiológusa és a kardiologia.hu szerkesztője várják az érdeklődők kérdéseit.

A magyar fejlesztésű Visuland.com már bizonyította egyediségét és használhatóságát oktatási körülmények között, most pedig a HáziPatika.com által meghívott kardiológus szakértőitől kérdezhetünk élőben szeptember 29-én 16:00 és 18:00 között. A szakrendelőbe ide kattintva lehet belépni (Microsoft Windows operációs rendszeren).

Itt találsz egy  rövid videót a belépésről.

Olvass a megelőzés fontosságáról, beszélgess sorstársakkal, érdeklődőkkel és kérdezd szakértőinket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X