Főoldal > AKTUÁLIS > Exkluzív interjú Amanda Seyfrieddel

Exkluzív interjú Amanda Seyfrieddel

0

Írta: and

Azt hallottam, a kutyádat mindenhová viszed magaddal – a bemutatóra is elhoztad? Igen, most valóban itt van velem. Sok helyre elviszem, de azért nem mindenhova – általában Los Angelesben hagyom. Ausztrál juhász, és jobban vigyáz rám, mint egy testőr. A Lopott idő egy olyan világban játszódik, ahol, ha szegény vagy, 25 éves korodban meghalsz. Ha […]

Azt hallottam, a kutyádat mindenhová viszed magaddal – a bemutatóra is elhoztad?

Igen, most valóban itt van velem. Sok helyre elviszem, de azért nem mindenhova – általában Los Angelesben hagyom. Ausztrál juhász, és jobban vigyáz rám, mint egy testőr.

A Lopott idő egy olyan világban játszódik, ahol, ha szegény vagy, 25 éves korodban meghalsz. Ha mi is így élnénk, te mit csinálnál másképp?

Mindent! Korábban kelnék, többet ennék, és sokkal kevesebbet stresszelném magam. A stressz a legszörnyűbb. Jóval szabadabb lennék, ha tudnám, nincs sok időm hátra. Így is gáz, hogy az ember nem sejtheti, meddig él…

Szeretnél örökké élni?

Na azt már nem! Szerintem mindenkinél van egy határ: nekem akkor lesz elég, amikor ki tudom mondani, hogy ez így volt kerek. Ehhez nagy család kell, és belső nyugalom.

Hány gyereket szeretnél?

Nem az a kérdés, hányat szeretnék. Családot akarok. Ha esetleg nem lehet saját gyerekem, akkor majd annyit fogadok örökbe, amennyit jó körülmények között fel tudok nevelni. Imádom a gyerekeket.

 

Justin Timberlake-kel játszol a filmben, aki azzal viccelt, hogy a szerződésében kikötötte: ha egy olyan gyönyörű lány a partnere, mint te, akkor a forgatókönyv szerint bele kell szeretnie.

Justin nagyon édes, egy álom volt vele dolgozni, mert imádja, amit csinál, és őrülten tehetséges. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy egy film jól sikerüljön, főleg ha annyit kell rohangászni meg jég-hideg vízben úszni, mint ebben. Ha nincs meg a teljes összhang a partnereddel, az látszik a vásznon.

És hogy tudtál tűsarkúban rohangálni?

Úgy, hogy csaltunk egy picit. Csináltak nekem egy isteni csizmát meg egy gyönyörű Prada cipőt normális sarokkal, és a számítógépen rácsaltak még néhány centit. Volt magasabb sarkú cipőm is, de ha Justin nem fogja a kezem, tutira hasraesek benne.

Rövid és vörös a hajad a filmben. Nem bántad levágatni és befestetni a hosszú szőkét?

Isten ments, hogy levágassam! Paróka volt az is, mint ahogy minden filmemben, ahol nem hosszú és szőke a hajam. Nem engedem, hogy hozzányúljanak. Még csak nem is festettem soha. A paróka isteni, mert fölveszem, belenézek a tükörbe, és máris egy egész más karakter néz vissza rám.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az interjú folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér… (x)

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X