Főoldal > AKTUÁLIS > Fesztiválozz, koncertezz télen is!

Fesztiválozz, koncertezz télen is!

0

Írta:

Újra hegy épül Budapest szívébe Idén november 10 és 13 között várja a téli sport szerelmeseit a Monster Energy Budapest Fridge fesztivál. 2011 novemberében második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb […]

Újra hegy épül Budapest szívébe

Idén november 10 és 13 között várja a téli sport szerelmeseit a Monster Energy Budapest Fridge fesztivál.

2011 novemberében második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

4 nap, egy 35 méter magas rámpa és 40.000 ember: ez a tavalyi Fridge fesztivál meggyőző mérlege. A nagysikerű első felvonás után hamarosan itt a következő fejezet, idén novemberben ugyanis nagyobb területen, több programmal és még nevesebb fellépőkkel nyitja meg kapuit az ország egyetlen téli fesztiválja a MEEX szervezésében. Az idei év egyik különlegessége az új helyszín: a Fridge ugyanis beköltözik a frissen felújított, gyönyörű Városligeti Műjégpálya területére.

fridgelogo.jpg ()A négy napos havas rendezvényen idén is a világ legjobb snowboard és free ski bajnokai versenyeznek majd, a jégpályán pedig még a kevésbé profi sportolók is kipróbálhatják magukat. A verseny alatt és után koncertek és hajnalig tartó party pörgeti fel a téli estéket, többek között csak a Fridge kedvéért látogat hazánkba az Infected Mushroom, Steve Aoki, a Freestylers és Dub FX is. A sporton és zenén kívül persze hamisítatlan téli hangulat, forralt bor, pálinka, kiállítók és gyerekprogramok is várnak minden kicsit és nagyot.

Gyere hát ki a hegyhez, Magyarország leghavasabb fesztiváljára, ahol négy napon keresztül tartó folyamatos pörgés és buli vár!

Bővebb infó: http://www.fridge.hu/

Paul Kalkbrenner koncert

Mikor? 2011. november 10. csütörtök, 20 óra

Hol? Budapest, SYMA Csarnok “A” pavilon

paulkalkbrenner.jpeg ()A DJ karrierje 15 évvel ezelőtt indult útjára, és azóta a neve egyfajta márka lett, az igényes és mindig megújuló techno és elektronikus zene egyik legjelesebb képviselőjeként. Hazai rajongóinak különleges élményben lesz része a Budapesti fellépésén, hiszen egy különleges koncerttel, egyedi látványvilággal izzítja majd a hangulatot a csarnokban.

Jegyek: http://www.ticketpro.hu/

Kiemelt álló: 8.900 Ft

Álló: 6.900 Ft

Ülő: 4.900 Ft

SADE koncert

Mikor? 2011. november 23. szerda, 20 óra

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna

sade.jpg ()A szenzációs média visszhang és az elképesztő közönség reakciók miatt – amelyek a nemrég befejeződött tavaszi turnét kísérték – Sade bejelentette, hogy a 2011-es turné részeként ősszel újabb koncertekkel tér vissza Európába. Az újabb előadások Németországban, Svájcban és Dániában lesznek, illetve az énekesnő izgatottan várja élete első koncertjeit Finn-, Orosz-, Lengyel- és Horvátországban, valamint Magyarországon. Sade hosszú kihagyás után indult turnéra, s máris több mint 150 000 ember láthatta 21 városban. A zenekar felejthetetlen előadása a klasszikus Sade hangzással vegyítve, Sophie Muller pompás látványvilágával kiegészítve, egy életre szóló koncertélményt nyújt.

A két órás előadás az időtlen slágerek gyűjteményében utaztatja a hallgatókat, a közönség kedvenc Smooth Operator daltól egészen a Jezebel című fülledt blues balladáig.És mindezt a legújabb, kritikusok által dicsőített album, a Soldier Of Love dalaival megfűszerezve.

Jegyek:

Barack: 32.900 Ft

Zöld: 23.900 Ft

Pink: 19.900 Ft

Sárga: 15.900 Ft

Kék: 11.900 Ft

Rihanna koncert

Mikor? 2011. december 8. csütörtök, 20 óra

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna

Hosszú várakozás után végre a magyar rajongók is élőben láthatják kedvencüket, az elmúlt évek egyik legnagyobb női sztárját Budapesten.

rihanna.jpg ()Rihanna Load elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A szeptemberi európai premier után a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható. Az énekesnő Robyn Rihanna Fenty néven született Saint Michael szigetén, Barbadoson 1988-ban. Már 7 évesen énekelni kezdett, 14 éves volt csupán, amikor két osztálytársával együttest alakított. Tizenöt éves korában már kiadóknál jelentkezett dalaival, végül Jay-Z szerződtette le a Def Jam Recordshoz.

Debütáló albuma, a Music Of The Sun 2005-ben jelent meg, és Rihanna saját szerzeménye, a Pon de Replay rögtön listavezető lett. Nem egészen egy évvel később már második lemeze, a Girl Like Me is a boltokba került, melyről az SOS és az Unfaithful dalok is vezették a listákat. Az igazi áttörést mégis a 2007-ben megjelent harmadik album, a Good Girl Gone Bad című anyag jelentette, amelyen olyan slágerek voltak, mint Take A Bow, Disturbia, Don’t Stop The Music, Hate That I Love You, illetve a listák éléről hetekig elmozdíthatatlan Umbrella. Ezzel a lemezzel Rihanna végérvényesen megvetette lábát a legnagyobb sztárok között.  2009-ben ismét a slágerlisták élére került Rated R című anyagával, amelyről a Rude Boy, a Hard és a Russian Roulette dalok is nemzetközi sikerré váltak.

Tavaly Only Girl (In The World) kislemeze ismét kirobbanthatatlan volt a slágerlisták éléről, amelyet a What’s My Name? című dal és a Loud album követett.
Bár még csak most tölti be 23. életévét, de Rihanna máris több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedhet. Összesen tizenöt Grammy jelölése – ebből négy idén -, eddig három Grammy-, tucatnyi American-, MTV-, World Music díja van. Ő az egyetlen női előadó, aki az elmúlt évtizedben kilencszer tudta vezetni az amerikai slágerlistát, emellett az ő dalait töltötték le a legtöbben a világon. Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és évek óta a hátrányos helyzetű gyerekek elkötelezett segítője.

Coldplay Mylo Xyloto Tour

Mikor? 2012. január 07. szombat

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna

coldplay.jpg ()Talán nem túlzás, ha kijelentjük, hogy a Coldplay az 1997-es megalakulása óta mára a brit zeneipar egyik legfontosabb szereplőjővé érett. Akár fesztiválokon, akár arénákban a srácok színpadi jelenléte garancia a teltházas koncertélményre, erről – ha minden igaz – 2012. január 07. szombaton tesz tanúbizonyságot. A négyes 30 millió eladott lemez és több mint fél tucat Grammy-díjjal büszkélkedhet az áttörést hozó 2000-es év óta, na meg pár sláger is landolt már tőlük a listák élbolyában, elég csak a Clocks, Yellow vagy a Viva La Vida szerzeményekre gondolni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X