Főoldal > AKTUÁLIS > Aki kemény, az télen is kemény!

Aki kemény, az télen is kemény!

0

Írta:

Mikulásfutás, Hungaroring kör, Szilveszteri koccintás, Hármashatárhegy: csak néhány példa abból az egész télen át tartó ingyenes programsorozatból, amelyet a Futóklub szervezői a télre szerveznek. Fagyos idővel, köddel és korai sötétedéssel köszöntött be a tél, amely hagyományosan a futószezon végét is jelenti. Nos, idén ennek nem kell így lennie, a téli álmot hagyjuk meg a medvéknek: […]

Mikulásfutás, Hungaroring kör, Szilveszteri koccintás, Hármashatárhegy: csak néhány példa abból az egész télen át tartó ingyenes programsorozatból, amelyet a Futóklub szervezői a télre szerveznek.

Fagyos idővel, köddel és korai sötétedéssel köszöntött be a tél, amely hagyományosan a futószezon végét is jelenti. Nos, idén ennek nem kell így lennie, a téli álmot hagyjuk meg a medvéknek: a Nike Futóklub minden szombaton különleges helyszíneken és programokkal, profi szakedzőkkel és cipőteszttel vár minden sportkedvelőt.

A vidám hangulatú közös futásokon a kezdők és a rendszeres futók egyaránt a felkészültségüknek megfelelő edzéseken vehetnek részt, a sportolás után pedig jöhet a megérdemelt pihenés, rétes, forró tea, és tombola.

Decemberi programok:

December 3. Margitsziget: Mikulásfutás, amelyen maga az ünnepelt is részt vesz

December 10. Hungaroring: Fuss a legnagyobbak nyomában, és éld az igazi Forma 1-es élményt!

December 17. Hármashatárhegy: Kocogás hegyen-völgyön át, Buda egyik legszebb természetvédelmi területén

December 31. Margitsziget: Pezsgős, szilveszteri koccintás, újévi sportfogadalmak megtétele és a tavalyiak felbontása

További információ, részletes program és jelentkezés:
www.facebook.com/NikeRunningHungary


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X