Főoldal > AKTUÁLIS > Átadtuk az Év edzőterme díjakat

Átadtuk az Év edzőterme díjakat

0

Írta:

A Wellness Cafen meghirdetett Év edzőterme szavazás lezárult, összesítettük az olvasói szavazatokat, és megszületett a végeredmény. A díjazottakat pedig felkerestük, és átadtuk nekik a jól megérdemelt oklevelüket, melyeket mindannyian büszkén vettek át Vígh Anitától, a Wellness Cafe főszerkesztőjétől.  És akkor a legjobbak: 1. helyezett, az Év edzőterme cím birtokosa: Hits Gym Crossfit Budapest A 17. […]

A Wellness Cafen meghirdetett Év edzőterme szavazás lezárult, összesítettük az olvasói szavazatokat, és megszületett a végeredmény. A díjazottakat pedig felkerestük, és átadtuk nekik a jól megérdemelt oklevelüket, melyeket mindannyian büszkén vettek át Vígh Anitától, a Wellness Cafe főszerkesztőjétől. 

És akkor a legjobbak:

1. helyezett, az Év edzőterme cím birtokosa: Hits Gym Crossfit Budapest

A 17. kerületben található, speciális terem kifejezetten az erőnlét fejlesztésére koncentráló eszközökkel van felszerelve, és leginkább személyi edzések biztosítására specializálódott.

A díjat a terem tulajdonosa vette át.

hits.jpg ()

2. helyezett: Life1Wellness

Az országban egyedülálló gépekkel és felszereltséggel bíró, vadiúj edzőterem számtalan edzésformával, sporteszközzel, medencével és spa részleggel várja látogatóit.

A díjat Főnyedi András klub igazgató vette át.

life.jpg ()

3. helyezett: BTN Office Gym

Az edzőterem főként irodai dolgozók számára kínál mozgáslehetőségeket, csoportos órákat és személyi edzéseket, emellett a testi-lelki kikapcsolódáshoz is hozzájárul wellness részlegük.

A díjat Markovics Diána üzletvezető vette át.

btn.jpg ()Gratulálunk a díjazottaknak, a szavazóknak pedig köszönjük a voksokat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X