Főoldal > AKTUÁLIS > Lendülj csúcsformába Jennifer Aniston edzőjének tippjeivel!

Lendülj csúcsformába Jennifer Aniston edzőjének tippjeivel!

diétaedzésedzősztár
0

Írta: and

Ha hallottál már a jógalozófiáról, talán emlékszel a módszer kifejlesztőjének, Mandy Ingbernek a nevére is. A jógalozófiában a jóga, a filozófia és Ingber asztrológiai tudása keveredik, és a módszer lényege az, hogy a jógát egyéb feszesítő- és nyújtógyakorlatokkal, illetve, ami a legfontosabb, a gondolkodásunk megváltoztatásával kombinálja. Ingber szerint minden az „itt és mosttal” kezdődik: ma […]

Ha hallottál már a jógalozófiáról, talán emlékszel a módszer kifejlesztőjének, Mandy Ingbernek a nevére is. A jógalozófiában a jóga, a filozófia és Ingber asztrológiai tudása keveredik, és a módszer lényege az, hogy a jógát egyéb feszesítő- és nyújtógyakorlatokkal, illetve, ami a legfontosabb, a gondolkodásunk megváltoztatásával kombinálja.

Ingber szerint minden az „itt és mosttal” kezdődik: ma kell elkezdenünk szeretni magunkat, a testünket, a vonalainkat. Tehát ha azért kezdenél el jógázni, hogy majd egy-két hónap múlva olyan alakod legyen, amit már szeretni fogsz, a sztáredző véleménye szerint nem jó úton jársz.

Persze valakinél a mozgásszegény életmód okai is fejben keresendők, de Ingber szerint különböző motivációs technikákkal bárki rávehető egy kis mozgásra. „Eddig minden elért célomat vizualizáltam a legelején. A fejemben indult el a dolog, mielőtt kézzelfoghatóvá vált. Szemünknek szüksége van egy vizualizált képre, hogy álmainkhoz és vágyainkhoz eljuthassunk” – vallja Mandy Ingber, aki saját oktató DVD-jével szinte már világsztárrá vált.

jencikk1.jpg ()A sztáredző tippjeit és ötleteit olyan hírességek hallgatják csillogó szemekkel, mint a szexi Jennifer Aniston, vagy az immár négygyermekes sztáranyuka, Victoria Beckham. Persze Mandy nem csak a világsztároknak szeretne segíteni, ezért egy külföldi weboldalon mindenkivel megosztotta öt legfontosabb tanácsát.

1. Ne hanyagold el a meditációt! Ahogyan az izmaid erősödnek a rendszeres edzéstől, ez is egyre jobban fog menni egy kis gyakorlással.

2. Ha látod magadon a fejlődést, vagy elértél egy általad kitűzött célt, jutalmazd meg magad valami egészséges finomsággal!

3. Próbáld ki az intervallum-edzést, melynek során szabályosan ismétlődő, különböző intenzitású mozgásformák váltogatják egymást egyetlen edzésen belül. Így kevesebb erőlködéssel több kalóriát égethetsz el!

4. Egyél lassabban! A legtöbben futtában kapjuk be az ételt, így elfeledkezünk az emésztés első, fontos lépéséről, a rágásról.

5. Ha edzel, minden másra több energiád lesz, ezért ha sok dolgod van, akkor is vedd előre a sportot!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Katus Attila az étel-házhozszállítási piacon! (x)

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X