Főoldal > AKTUÁLIS > Küldj be egy képet a saját készítésű adventi koszorúdról, és nyerj!

Küldj be egy képet a saját készítésű adventi koszorúdról, és nyerj!

0

Írta:

Készülődj együtt a babaszoba.hu-val advent idején, és játssz kreatív játékunkon! Küldd be saját készítésű adventi koszorúd fényképét, hogy tiéd lehessen a főnyeremény. A játék feltételei: Küldd be az általad készített adventi koszorú jó minőségű, éles, illusztrációként is felhasználható fotóját, és írd le a koszorú készítésének pontos menetét úgy, hogy más is könnyedén elkészíthesse útmutatásaid alapján. […]

Készülődj együtt a babaszoba.hu-val advent idején, és játssz kreatív játékunkon! Küldd be saját készítésű adventi koszorúd fényképét, hogy tiéd lehessen a főnyeremény.

A játék feltételei:

Küldd be az általad készített adventi koszorú jó minőségű, éles, illusztrációként is felhasználható fotóját, és írd le a koszorú készítésének pontos menetét úgy, hogy más is könnyedén elkészíthesse útmutatásaid alapján.

Ha ezzel elkészültél, küldd el nekünk a képet az advent.babaszoba@sanomamedia.hu címre, és levélben írd meg a helyes választ az alábbi kérdésre:

Hagyományosan milyen színű az adventi koszorú négy gyertyája?

a) piros mind a négy
b) három lila, egy rózsaszín
c) négy fehér

Fontos: A helyes válasz elküldése alapfeltétele a játékban való részvételnek!
Ha a beküldött anyag minden szempontból megfelel a formai követelményeknek, akkor a koszorút és a leírást megjelentetjük a babaszoba.hu oldalon.
De a játéknak itt még nincs vége, sőt, innen kezdődik csak az igazi munka! E-mail címedre megkapod a megjelent anyag linkjét, és az a feladatod, hogy minél több emberhez eljuttasd, hogy minél több lájkot gyűjthess a cikkeknél bal oldalon fent található “Facebook like” gombbal.

A játék 2011. december 19-én éjfélkor lezárul, megszámoljuk a lájkokat, és akinek a legtöbbet sikerült gyűjtenie, megnyeri a főnyereményt, ami nem más, mint egy különleges hangulatú családi fotózás a MosolyMűhely jóvoltából. De azoknak sem lesz okuk elkeseredni, akik egy kicsit hátrább kerülnek a sorban, hiszen tíz kisebb ajándék is gazdára talál a játék végén.

Munkára fel, várjuk a szebbnél szebb koszorúkat! Készülődj velünk a karácsonyra!

A játék további részleteit ide kattintva olvashatod!

Forrás: www.babaszoba.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X