Főoldal > AKTUÁLIS > A plasztikázott színésznő keményen diétázik

A plasztikázott színésznő keményen diétázik

diétaedzéssztár
0

Írta: and

Heidi Montag Amerikában valóságshow-szereplőként debütált, majd egy-egy filmszerepet is megkapott, és az énekesi pálya sem maradhatott ki a repertoárjából. Mégsem emiatt ismerték meg világszerte: a hölgy ugyanis plasztikai műtét-függő. Így azt gondolhatnánk, hogy mindent ezzel old meg, nincs szüksége sem diétára, sem mozgásra az igen csak szexi alak eléréséhez, de ez nem így van. Ő […]

Heidi Montag Amerikában valóságshow-szereplőként debütált, majd egy-egy filmszerepet is megkapott, és az énekesi pálya sem maradhatott ki a repertoárjából. Mégsem emiatt ismerték meg világszerte: a hölgy ugyanis plasztikai műtét-függő. Így azt gondolhatnánk, hogy mindent ezzel old meg, nincs szüksége sem diétára, sem mozgásra az igen csak szexi alak eléréséhez, de ez nem így van. Ő maga azt állítja, hogy sosem fogyókúrázik igazán, de bennfentesek szerint azért nagyon is odafigyel az étkezésére, és rengeteget edz.

Egy darabig egyáltalán nem edzhetett Heidi, hiszen a sok műtét miatt inkább pihenésre volt szüksége. Amikor azonban felépült, őrült módon kezdett bele az alakformálásba. Arra kezdett gyúrni, hogy minél izmosabb, erősebb nő benyomását keltse. Ennek érdekében felkereste Hollywood egyik legjobb személyi edzőjét, Chad Waterbury-t.

heidi2.jpg ()„A lehető leglaposabb fenekem van, és ezen változtatni kell. Azt akarom, hogy igazán izmos legyen, de azért még nőies” – nyilatkozta akkor Heidi. A tréner pedig egyáltalán nem kímélte: állítólag napi 14 órát edzett bombaalakjáért. El se tudjuk képzelni, hogy ezt hogy valósította meg, bár valószínűleg neki sok minden másra nem kell időt „pazarolnia”. Kezdésként a futópadra pattan, majd jöhetnek a guggolások, kitörések minden mennyiségben. Persze nem csak a fenekét formálja, ezért rendszerint komoly súlyokkal is végez feladatokat.

Ahhoz azonban, hogy ezt a feszített tempót bírja, speciális étrendre van szüksége. Imádta a különböző rágcsálnivalókat, amikről le kellett mondania. Az edzője egy alacsony szénhidrát-, de magas fehérjetartalmú diétát állított össze neki. Folyamatosan figyelték az egészségi állapotát, nézték a vércukorszintjét, hogy elkerüljék az émelygést és rosszulléteket.

Heidi nem iszik alkoholt, és minden egyes étkezéskor fogyaszt sovány fehérjét, melyet rengeteg zöldséggel dob fel. Naponta 5 alkalommal eszik apró adagokat.

Íme, Heidi étrendje:

1., 4., 7. nap: Reggelire omlett friss spenóttal, alacsony zsírtartalmú sajt, egy marék friss szeder, két teáskanálnyi halolaj. Tízóraira egy marék diót eszik. Ebédre a bio sültcsirkéhez spenótsalátát fogyaszt, ami olívaolajjal és balzsamecettel van elkészítve. Uzsonnára egy fél bögre zsírszegény túró, vacsorára pedig grillezett lazac párolt spárgával a menü.

2., 5. nap: Reggelire egy marék áfonyát elkever ¾ bögre zsírszegény túróval,  és hozzáad két teáskanál halolajat. Tízórai gyanánt egy alma, ebédre sült hal, zöld salátával kerül az asztalra. Uzsonnára 5 deci görög joghurtot iszik, majd  a napot sült marhával és párolt brokkolival zárja.

3., 6. nap: Reggel összekever egy bögre alacsony zsírtartalmú tejet egy kanál fehérjeporral, hozzáad egy kis fagyasztott epret, és lenmagot, majd mindezt összeturmixolja. Tízóraira fél pohár zsírszegény túrót eszik, ebédre pedig egy szelet rozskenyeret párolt zöldséggel. Délután belefér két szelet natúr pulykamell, vacsorára pedig grillezett garnélát fogyaszt zöldséggel, amit olívaolajjal és balzsamecettel locsol meg.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X