Főoldal > AKTUÁLIS > Micsoda Muri! – Exkluzív interjú Muri Enikővel

Micsoda Muri! – Exkluzív interjú Muri Enikővel

0

Írta: and

Ugye nem is olyan meglepő, hogy a tavalyi címlaplányunk, Janicsák Veca után most Muri Enikő mellett tettük le a voksunkat az X-Faktorosok közül? Egyformán bájosak, kedvesek, keményen harcolnak az álmaikért, és megragadnak minden lehetőséget az előrejutásra. Igazi Maxima-lányok, nem? Nem volt nehéz felkészülnöm belőled – tele van veled a bulvár. Szívesen mesélsz a magánéletedről? Élvezed […]

Ugye nem is olyan meglepő, hogy a tavalyi címlaplányunk, Janicsák Veca után most Muri Enikő mellett tettük le a voksunkat az X-Faktorosok közül? Egyformán bájosak, kedvesek, keményen harcolnak az álmaikért, és megragadnak minden lehetőséget az előrejutásra. Igazi Maxima-lányok, nem?

Nem volt nehéz felkészülnöm belőled – tele van veled a bulvár. Szívesen mesélsz a magánéletedről? Élvezed a reflektorfényt?

A figyelmet igen, a faggatózást nem. De számomra ez most szükséges
feladat, aminek eleget kell tennem. Ám úgy fogom fel, hogy ha érdeklem az embereket, akkor muszáj őszintének lennem. De természetesen én sem mondok el mindent, a kis titkaimat megőrzöm magamnak.

Az édesanyád nem haragudott meg, hogy azt is elmesélted, évekig mennyire rosszban voltatok egymással?

Nem, mert egyetértünk abban, hogy ez nem szégyellni való dolog. Igen, vállaljuk, hogy elmentünk egymás mellett. A mindennapi stressz miatt apróságokon – például a mosogatáson – hatalmasakat tudtunk vitázni. Olyannyira, hogy eljött az a pont, amikor hátat fodítottunk egymásnak. El is jöttem otthonról, Nyíregyházáról felköltöztem Pestre. Szerencsére a távolságnak köszönhetően elkezdtünk hiányozni egymásnak. A rossz tulajdonságok helyett pedig hirtelen felértékelődtek a jók. Ez segített abban, hogy tisztázzuk a konfliktusainkat. Ma már elmondhatom: anyukám a legjobb barátnőm.

murieniko2.jpg ()Akkor a kapcsolatotokon dobott az X-Faktor is, nem?

Rengeteget. Rá kellett ugyanis jönnöm: a szüleinknél nincs nagyobb kincsünk a világon… Mindenben számíthatok rájuk. Rendszerint csak éjfélkor jutok el odáig, hogy felhívjam őket, és elmeséljem, mi minden történt velem aznap. De nem fekszem le úgy, hogy ne beszéljek velük. Mindent tudnak rólam, ha találkozunk, csak rám néznek, és azt is vágják, van-e új pasim.

És mostanában mit súg a radarjuk?

Azt, hogy jól vagyok, és élvezem az életem. Az egyik gyerekkori barátommal, a Vasas focistájával, Papizsanszkij Artúrral az elmúlt hónapokban különösen közel kerültünk egymáshoz lelkileg. Olyan, mintha a testvérem lenne. Ott segít, ahol tud. Jelen pillanatban többet ér nekem az ő barátsága, mint egy új szerelem.

Soha nem is láttad benne a pasit? Hiszen annak nagyon jó…

Igen, tudom. (Nevet.) De már olyan régóta ismerem, hogy megszoktam a látványát. Jelen pillanatban nem mozgat meg bennem semmit. De ki tudja, hogyan alakul majd később a történetünk.

Az első szériában egy másik indulóval, Gergővel jöttél össze, a válogatás végét viszont már nem együtt éltétek meg – igaz, így is ti lettetek a műsor első szerelmespárja. Aztán a második fordulóra újra foglaltként jelentkeztél, de azóta Gábor sincs a képben. X-Faktor nélkül is mindig ilyen mozgalmas a szerelmi életed?

Dehogyis! (Nevet.) A két fiú között nem volt senkim, majdnem egy éven keresztül.

Mindkét pasi esetében felmerül a kérdés: nem viselték jól, hogy a fejük fölé nősz?

Egyik szakításnak sincs köze az X-Faktorhoz, illetve ahhoz, hogy bekerültem a köztudatba. Mindkét kapcsolat véget ért volna a műsortól függetlenül is. Igen, anno Gergő hamarabb kiesett, mint én, de nem ez jelentette a gondot köztünk. Gábor
esetében pedig már régóta érett a dolog. Mit mondjak, jókor jött, hogy össze kellett költöznöm a többiekkel – így végre sikerült elszakadnom tőle.

Az interjú folytatását elolvashatod  a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X