Főoldal > AKTUÁLIS > Ideje helyet foglalni Valentin-napra!

Ideje helyet foglalni Valentin-napra!

párkapcsolatromantikaszerelemValentin-nap
0

Írta:

MIért ne döntenétek úgy, hogy Valentin-nap alkalmából elvonultok egy kicsit a világtól és csak egymásra figyeltek legalább ezen a napon? Nincs munka, gyerekek, család és a napi stressz csak pihenés miközben nem létezik majd senki más rajtatok kívül. Ha szeretnétek tényleg egy kicsit kettesben maradni egy wellnesz központban, akkor már most érdemes a megfelelő helyszín […]

MIért ne döntenétek úgy, hogy Valentin-nap alkalmából elvonultok egy kicsit a világtól és csak egymásra figyeltek legalább ezen a napon? Nincs munka, gyerekek, család és a napi stressz csak pihenés miközben nem létezik majd senki más rajtatok kívül.

Ha szeretnétek tényleg egy kicsit kettesben maradni egy wellnesz központban, akkor már most érdemes a megfelelő helyszín után nézned, mielőtt a legjobb ajánlatok betelnek a közeletekben. Mivel különleges ez a nap kettőtök számára, biztos, nem szeretnétek hosszú órákon át utazni. Ezért mi szétnéztünk, hogy milyen kikapcsolódási lehetőségek várják a pihenni vágyó párokat idén.

Ha Északra húz a szíved

Ha közel éltek az osztrák határhoz vagy még sosem próbáltátok ki Bükfürdő híres gyógy- és wellnesz medencéit, akkor itt az ideje, hogy elmenjetek Magyarország egyik városába, mely gyógyvizeiről a leghíresebb. Számtalan pihenési és szórakozási lehetőség vár titeket, melyeken párotokkal vehettek részt a Valentin-napi hétvégén. Idősebb és fiatalabb párok egyaránt meg fogják találni azokat a kényeztető ajánlatokat, mely testüket és lelküket egyaránt kikapcsolja majd.

Ha a napfelkeltét követitek

Ha az ország keleti  felében néznétek szét egy kicsit egy romantikus hétvége alkalmával, akkor bizalommal ajánljuk nektek Hajdúszoboszlót. Ilyenkor télen, a kinti hideg elől nincs is jobb, mint egy világhíres fürdő komplexummal rendelkező városba elmenekülni. A masszázs, úszás és szauna kíváló egészsgésmegőző tevékenység télen, miközben relaxáló kikapcsolódást is jelent akár barátokkal, családdal vagy párunkkal megyünk. Ha szeretnénk testünket és gondolatainkat megtisztítani még Valentin-nap előtt, akkor nem is választhatnánk ennél jobban.

romantika.jpg ()Irány a Napfény városa

A szürke téli hónapok során alig várjuk, hogy végre kisüssön a nap. Valahogy a tél során a legtöbben azt érezzük mintha egy barlangban laknánk hónapokon keresztül. Pedig a napsütés nem csak a vitamin képzést segíti elő testünkben, de bizonyított tény, hogy jobb kedvre is derít. Ezért, ha van lehetőségünk, akkor látogassunk el Szegedre Valentin-napon. Sétáljunk kéz a kézben, nézzük meg a régió egyik legnagyobb templomát és élvezzük a 19. századi építészet remekeinek látványát. Majd végül mártózzunk meg egy melegvizes gyógymedencében és kérjünk egy páros masszázst. Biztos, hogy ezután sokkal könnyebben fogjuk átvészelni a tavaszig hátra levő heteket.

Látogass el Európa egyik kultúrális fővárosába

Pécs, az egyik legnevezetesebb történelmi városunk. Számtalan látnivaló és érdekesség várja a városba látogatókat minden évben. Pécs, mely 2010-ben Európa egyik kultúrális fővárosa volt számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít a szerelmeseknek is. Ha elfáradtok a városnézés során, akkor térjetek vissza a szállásotokra és élvezzétek onnan csak egymás társaságát.

Romantika a Duna-partján

Ha a fővárosban vagy környékén éltek, akkor nem feltétlen kell messzire mennetek, hogy eltölthessetek egy romantikus hétvégét a párotokkal. Számtalan program várja a pihenni és szórakozni vágyókat szerte a városban. Ám arra is van lehetőség, hogy a tömegektől elvonultan, Pest kisebb településeinek egyikén élvezzük a természet közelségét és a párunkkal töltött időt.

További szuperromantikus helyszínekért kattints ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X