Főoldal > AKTUÁLIS > Kelly Rowland elárulta szuperszexi idomainak titkát

Kelly Rowland elárulta szuperszexi idomainak titkát

alakdiétaedzésszexisztár
0

Írta: and

Kelly Rowland szokás szerint rendkívül csinosan jelent meg az idei Grammy-díj átadáson, ám a hibátlan test inkább csak látszat: bizony az ő fenekét is csúfítja itt-ott narancsbőr, amit ő épp úgy utál, mint bármelyik nő. De felvállalja, és elmondása szerint nagyon komoly edzéssel próbál tenni az alakjáért, valamint teljesen száműzte a cukrot az étrendjéből. A […]

Kelly Rowland szokás szerint rendkívül csinosan jelent meg az idei Grammy-díj átadáson, ám a hibátlan test inkább csak látszat: bizony az ő fenekét is csúfítja itt-ott narancsbőr, amit ő épp úgy utál, mint bármelyik nő. De felvállalja, és elmondása szerint nagyon komoly edzéssel próbál tenni az alakjáért, valamint teljesen száműzte a cukrot az étrendjéből.

A gödröcskék eltüntetéséhez az is nagyon fontos, hogy kellő mennyiségű folyadékot vigyünk be a szervezetünkbe: az énekesnő elsősorban szénsavmentes ásványvizet fogyaszt, és igyekszik az alkoholt is kiiktatni az életéből: „Szeretek alkalomadtán egy-két pohár bort meginni, de ennél többet sosem engedek meg magamnak.”

A Desteny’s Child egykori énekesnője korábban nem volt megelégedve a melleivel, ezért azokat plasztikáztatta, valamint a fenekén kívül igencsak nagy hangsúlyt fektet a lábaira. Példaként tekint a teniszező Williams testvérekre: mindenhol elmondja, hogy olyan szép lábakat szeretne, mint az övéké. Ennek érdekében komoly súlyzós edzéseket is végez.

kelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egy külföldi magazinnak elárulta, hogy legalább minden másnap edz. Szerinte már 30 perc kardió nagyon látványos változásokat eredményezhet. Meggyőződése, hogy ha az ember csak egy bizonyos napszakhoz köti a tornát, akkor azzal csak saját magát stresszeli. Nem baj, ha nem mindig ugyanakkor, ugyanazokat a gyakorlatokat végezzük. Lehet, hogy munka után csak némi kerékpározás fér bele, vagy néhány felülés, a lényeg, hogy valamit mozogjunk.

Természetesen mindemellett az egészséges táplálkozás is nagyon fontos az énekesnő számára. Tavaly úgy döntött, hogy étrendjéből teljesen kihagyja a cukrot, ami azonnal fogyást eredményezett. „Reggelire általában zabkását eszem, utána ebédre jöhet egy nagyobb főétel, például tészta tonhallal, hiszen ebből nyerek energiát a nap hátralévő részére. A vacsorám viszont csupán egy szelet grillezett csirkemell vagy hal, köretként pedig egy kevés párolt zöldség.”

Az énekesnő elmondta, hogy számára ez az életmód tényleg nem csak a ruhaméretről szól, hanem fontos számára, hogy egészségesen éljen. Nem szeretne modellalkatot, boldog úgy, ahogy van. Persze nem mindig könnyű ezt a külsőt fenntartani, és időnként szüksége van valakire, aki motiválja. Ez nem más, mint a személyi edzője, Jeanette Jenkins, aki keményen hajtja őt, akkor is, ha éppen nincs kedve az edzéshez. Ha már minden kötél szakad, és nem hajlandó például kardió edzést végezni, akkor legalább egy kis jógát beiktat a napjába.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X