Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin márciusi száma!

Megjelent a Maxima magazin márciusi száma!

0

Írta: and

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked: Tudjátok, mi a jó abban, ha a szülinapotok szombatra esik? Kötelező bulizni menni! Összetrombitáltam hát én is a lányokat, és belevetettük magunkat az éjszakába.Egy Long Island után új haverokra is szert tettem. Épp egy srácnak meséltem, milyen jeles nap van ma, amikor hirtelen kijózanodtam. Ugyanis végignézett […]

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked:

Tudjátok, mi a jó abban, ha a szülinapotok szombatra esik? Kötelező bulizni menni! Összetrombitáltam hát én is a lányokat, és belevetettük magunkat az éjszakába.
Egy Long Island után új haverokra is szert tettem. Épp egy srácnak meséltem, milyen jeles nap van ma, amikor hirtelen kijózanodtam. Ugyanis végignézett rajtam és megkérdezte: „33 lettél?” Mivel beletrafált, meglepve érdeklődtem, valahonnan ismerjük-e egymást. Kiderült, hogy nem, csak ennyinek gondolt. Ráadásul még is tetézte a dolgot: „Ugye nem haragszol, amiért őszinte voltam?” Már hogyne sértődtem volna meg! Ki is rángattam a parkettről a barátnőimet, hogy szemügyre vegyünk engem a tükörben. Oké, ennyi vagyok, de ennyinek is látszom?! – tettem fel a nagy kérdést. Persze rávágták: dehogy! A kisördög viszont nem hagyott nyugodni.

Másnap úgy döntöttem, itt az ideje a megújulásnak! Kapóra jött, hogy a márciusi szám értekezletén elhatároztuk, magunkon teszteljük a legújabb tavaszi smink- és frizuratrendet – gondoltam, hátha ihletet kapok. Szépségszerkesztőnk, Ági rám a Louis Vuitton-vonalat osztotta. Á, még véletlenül sem azért, mert a királylányos stílus fiatalít… Nevettem, amikor az irányadó kifutós képet megláttam: ezt hozzátok majd ki belőlem? És sikerült a dolog! Azóta beszereztem pár hajpántot, és reggelente alkotok. Kedvet kaptatok a kísérletezéshez? Csináljátok utánunk! (Tippjeinket a 96-100. oldalon találjátok.)

Zellei Dóra
Főszerkesztő

Ízelítő a tartalomból:

– Mit árul el rólad a Facebook-profilod?
– Igaz történet: Túléltem egy bombatámadást
– Így kapod el a shoppinglázat
– Manipuláció mesterfokon – A világ, ahogy te szeretnéd
– Amiért nem jár Oscar – Ne játszd meg az orgazmust!
– Színes, szirmos szettek – Hódít a virágminta!
– Késői vacsi? Jöhet! – Fogyj a harcosok diétájával!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X