Főoldal > AKTUÁLIS > Mozogj a 3. Tesco FittArénán Debrecenben!

Mozogj a 3. Tesco FittArénán Debrecenben!

0

Írta:

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. Az előző években tőle megszokottól eltérő módon Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz edzéssel nyitja meg az eseményt. Best Body órát tart 2011 férfi prezentere, Katus Attila. Varró Gyula külön a Tesco FittArénára […]

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.

Az előző években tőle megszokottól eltérő módon Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz edzéssel nyitja meg az eseményt. Best Body órát tart 2011 férfi prezentere, Katus Attila. Varró Gyula külön a Tesco FittArénára állította össze Aerobik Performance órájának koreográfiáját. Tatarek Rezső New Ironbox Cross óráján hat különböző gyakorlattípust végezhetnek a résztvevők, köredzés rendszerben. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert idén újra közösen tartanak Aerobic mix-et. A fergeteges hangulatú fináléról Vieira Lívia és a Zumba Fitness Party gondoskodik.

tesco2.jpg ()A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A debreceni 3. Tesco FittAréna programja:

10.00-10.50

Szentgyörgyi Romeo – KickBoksz

11.00-11.50

Katus Attila – Best Body

12.00-12.50

Varró Gyula – Aerobik Performance

13.00-13.50

Tatarek Rezső – New Ironbox Cross

14.00-14.50

Réka és Norbi – Aerobic mix

15.00-15.50

FINÁLÉ! Vieira Lívia – Zumba Fitness Party

 

Bővebb információ: www.fittarena.hu/debrecen


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X