Főoldal > AKTUÁLIS > Tarts pót Valentin-napot!

Tarts pót Valentin-napot!

0

Írta:

Napjainkban mindenki megérti, hogy a párjának sokat kell dolgoznia, túlóráznia, de kevés olyan nő van, aki hajlandó elfogadni, hogy a kedvese elfelejtse a szerelmesek ünnepét. Ám, ha mégis akadt olyan férfi vagy akár nő, aki elsiklott a rózsa, szívecske és plussfigura árusok tömege felett úgy, hogy semmivel sem készült párjának, akkor még van esély, hogy […]

Napjainkban mindenki megérti, hogy a párjának sokat kell dolgoznia, túlóráznia, de kevés olyan nő van, aki hajlandó elfogadni, hogy a kedvese elfelejtse a szerelmesek ünnepét. Ám, ha mégis akadt olyan férfi vagy akár nő, aki elsiklott a rózsa, szívecske és plussfigura árusok tömege felett úgy, hogy semmivel sem készült párjának, akkor még van esély, hogy kiengesztelje a kedvest.

A hónap utolsó hétvégéjén érdemes tervezni egy kellemes hétvégét valamelyik hozzátok közeli szállodában. Most, hogy kezd a tavasz az ajtón kopogtatni, talán nem is olyan rossz ötlet, ha elmentek a hegyekbe vagy egy csendes kis városba, hogy elmeneküljetek nem csak a munkától, de a tömegektől is.

Ha elfelejtkeztél február 14-ről, akkor nincs is jobb, mintha megleped párod egy csendes hétvégével, amikor csak rá figyelsz. Elmondod, hogy mennyire fontos neked és sajnálod, hogy nem figyelhetsz rá mindig, mikor szeretnéd, de most ebből a hétvégéből mind a ketten töltekezhettek majd.

valentin.jpg ()Ha van esetleg egy hely, város, melyhez szép emlékek kötnek titeket, akkor mindenképpen autózzatok el oda most, hiszen a legtöbb hotelben és szálláshelyen még mindig kedvezménnyel szállhattok meg egy hétvégén.

De mi is kell egy romantikus hétvégéhez? Gyémánt gyűrűre nem feltétlenül van szükség. Ám nem árt, ha már jó előre gondoskodsz pár szál virágról, akár előre is telefonálhatsz a kiválasztott szállodába. Sok helyen szívesen segítenek ilyen előkészületekben.

Érdeklődd meg azt is, hogy van-e lehetőség páros kikapcsolódási, relaxációs lehetőségekre, mint egy masszázs vagy akár teljes spa kezelések. Vegyetek részt olyan közös programokon, amit eddig ritkán csináltatok együtt. Legyen ez egy lovagló lecke a téli tájban vagy akár egy főzőtanfolyam. Ilyenkor ugyanis nincs, ami jobban megmozdítana egy szerelmes, de sértett szívet, mint a figyelmes apróságok.

A legjobb, ha nem is szólsz túlzottan előre a meglepetés hétvégéről, hanem csak leellenőrzöd párod határidőnaplóját, hogy nincs-e halaszthatatlan dolga, majd egy lányszöktetés keretein belül magaddal viszed a kiválasztott helyre.

Ha jól tervezed meg a hétvégét, akkor egészen biztos, hogy nem csak az elmaradt Valentin-napi ünneplés kerül megbocsátásra, hanem néhány jó pontot is be tudsz majd gyűjteni, amit a tavaszig tartó szürke, vitáktól néha vészterhes hetekben mindig jól lehet hasznosítani.

Ti mivel szoktátok kiengesztelni párotokat, ha nagyon haragszik?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X