Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin áprilisi száma!

Megjelent a Maxima magazin áprilisi száma!

0

Írta: and

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked: Egy időben én voltam az eladók rémálma. Bevonultam a próbafülkébe egy rakat L-es ruhával, aztán minden egyes darabot kicseréltettem először M-esre, aztán S-esre. Egyszerűen nem hittem ugyanis a tükörképemnek. Hiába tudtam, hogy masszív csata eredményeként sikerült leadnom az évek alatt szépen lassan rám rakódott felesleget, mintha […]

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked:

Egy időben én voltam az eladók rémálma. Bevonultam a próbafülkébe egy rakat L-es ruhával, aztán minden egyes darabot kicseréltettem először M-esre, aztán S-esre. Egyszerűen nem hittem ugyanis a tükörképemnek. Hiába tudtam, hogy masszív csata eredményeként sikerült leadnom az évek alatt szépen lassan rám rakódott felesleget, mintha mégsem fogtam volna föl a győzelmem – a szemem valamiért képtelen volt meglátni azt az egyáltalán nem kis különbséget. Sokáig nem értettem, mi játszódik le bennem, míg az egyik, a kilóival állandóan fel-le jojózó barátnőm fel nem világosított: testképzavarom van. Hogy a jót is ilyen nehéz megszokni? – alig hittem el… Pedig így volt, emlékszem, több mint fél év is eltelt, mire realizálódott bennem az új Dóri látványa.
Jól sejtem, hogy ilyen sztorival nem csak én tudok szolgálni, ugye már titeket is csapott be a tükrötök? Bár én már régóta jóban vagyok magammal, tudjuk, vannak lányok, akik beleestek egy ennél sokkal durvább ördögi körbe, aminek aztán betegség lett a vége. Anorexiáról szóló, megdöbbentő riportunkban megmutatjuk nektek, hova is vezethet az örök elégedetlenség. Tehát nem véletlenül kérlek titeket: figyeljünk magunkra, és vigyázzunk egymásra!

Zellei Dóra
Főszerkesztő

Ízelítő a tartalomból:

– Megdöbbentő képriport: Az anorexia fogságában
– Szerelem első olvasásra – Fejős Éva, Vass Virág és Szurovecz Kitti romantikus mininovellái csak a Maximában
– Hogyan viseled a tavaszi trendeket? Szuper szettek pasztellben
– A gombokra tapadva – Ha játékfüggő a pasid
– Boldogság vámpír módra – Mit tanulhatsz a Twilightból?
– Bögrejósda – Mit árul el rólad az irodai csészéd?
– A konyhából a kozmetikába – Finomságokat a tesre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X