Főoldal > AKTUÁLIS > Meryl Streep nem foglalkozik a külsejével

Meryl Streep nem foglalkozik a külsejével

diétaedzéslélekszínésznő
0

Írta: and

Meryl Streep a Vaslady-ben nyújtott alakításáért átvehette harmadik szobrocskáját. Kétség nem fér hozzá, hogy aranyszínű Lanvin ruhájában a 62 éves sztár volt az egyik legfeltűnőbb jelenség az Oscar-gálán. Talán elsőre kicsit soknak tűnhet ez a ruhaköltemény, főleg hogy még antik arany ékszereket is felvett hozzá, de tény, hogy egy ilyen volumenű színésznő ezt királynői eleganciával […]

Meryl Streep a Vaslady-ben nyújtott alakításáért átvehette harmadik szobrocskáját. Kétség nem fér hozzá, hogy aranyszínű Lanvin ruhájában a 62 éves sztár volt az egyik legfeltűnőbb jelenség az Oscar-gálán. Talán elsőre kicsit soknak tűnhet ez a ruhaköltemény, főleg hogy még antik arany ékszereket is felvett hozzá, de tény, hogy egy ilyen volumenű színésznő ezt királynői eleganciával tudja viselni.

A sztár idén egyszer már nagyot villantott, na, nem úgy, mint ahogy azt a fiatal csitriktől megszokhattuk. Az amerikai Vogue borítóján pózolhatott, így ő lett a legidősebb címlaplány a magazin történetében. Nagy kitüntetés ez, ugyanis Anna Wintour, a Vogue birodalom mindenható úrnője köztudottan háklis ezekre fotókra (is). Kivirulva, tökéletes alakkal pózolt a színésznő, nem is akárkinek a kamerája előtt: Annie Leibovitz jegyzi a sziklás tengerparton készült képeket.

Ahhoz azonban, hogy mindezt Streep ennyi idősen is nyugodt szívvel vállalja, tökéletesen rendben kell lennie saját testével. Elmondása szerint sosem volt célja, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, nem volt semmilyen diétának, vagy éppen edzésnek a megszállott híve. Nem szereti a kemény kardió gyakorlatokat, ő sokkal szívesebben úszik. Az igazság az, hogy ezt azért igen komolyan veszi: naponta majdnem 2 kilométert megtesz.

meryl2.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Arcbőrét ápolja egy-egy anti-aging krémmel, de igyekszik ezt sem túlzásba vinni. Emellett meggyőződése, hogy akkor képes az ember megőrizni fiatalságát, ha lassabban él, mérsékli a tempót, nem rohan egyfolytában, időt biztosít saját maga számára. Mindez lelki egyensúlyt teremt, ami kívülről is meglátszik.

Nagyon rossznak tartja, hogy a fiatal színésznőktől nádszál karcsúságot várnak el, ő maga sosem volt ilyen, de nem is bánja. Egyszer-egyszer már felmerült benne a gondolat, hogy plasztikai sebészhez fordul, hiszen azért az ő testén is meglátszik a kor, de végül mindig elveti az ötletet. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy szerinte nem baj, ha meglátszik rajtunk, hogy bizony már jó néhány aktív év áll mögöttünk. Nem szégyelli a korát, sőt, büszkén viseli.

Sajnos azt a “szörnyű” hírt kell közölnünk, hogy alakját a genetikának köszönheti, ő az a nő, akinek nem kell éjt nappallá téve edzenie érte, sőt szinte bármit meg is ehet. Bőre fiatalságáért sem küzd túl sokat, ez ügyben sincsenek sztár allűrjei. Ugyanakkor az tény, hogy imádja a kényeztető kezeléseket, legyen az masszázs, vagy éppen szauna. Utóbbit a méregtelenítés miatt alkalmazza elsősorban, úgy gondolja, hogy ezzel sokat tettünk az egészséges kinézetért, de arra esküszik, hogy a lélek a titka mindennek: aki belül rendben van, az kifelé is ezt sugározza.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X