Főoldal > AKTUÁLIS > Mozogj velünk az egészségedért!

Mozogj velünk az egészségedért!

0

Írta:

Ilyen még nem volt – a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap hatéves történetének legnagyobb szabású eseményére készülünk! Idén újdonságként már három teremben négy helyszínnel várjuk azokat, akik szeretnének tenni az egészségükért. A Nagyszínpad mellett lesz Mozgástrendek, Body & Mind és IndoorCycling terem is. Újra a legismertebb hazai előadókkal mozoghatsz együtt, összesen 28 különböző fitnesz órán lehet […]

Ilyen még nem volt – a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap hatéves történetének legnagyobb szabású eseményére készülünk! Idén újdonságként már három teremben négy helyszínnel várjuk azokat, akik szeretnének tenni az egészségükért. A Nagyszínpad mellett lesz Mozgástrendek, Body & Mind és IndoorCycling terem is. Újra a legismertebb hazai előadókkal mozoghatsz együtt, összesen 28 különböző fitnesz órán lehet majd részt venni.

A Nagyszínpadon órát tart Béres Alexandra, Katus Attila, Varró Gyula és a Team Kangoo is.

A Mozgástrendek Teremben megismerkedhetsz a legnépszerűbb irányzatokkal, az aerotréningtől a zumbáig.

Újdonság a Body & Mind Terem, ahol nem csak a testedet, hanem a lelkedet is edzheted, és az IndoorCycling Terem a kerékpározás kedvelőinek.

Lesz egy 2500 négyzetméteres Fitnesz Park is, ahol számos kiscsoportos órán vehetsz részt, megismerheted a legújabb trendeket, kipróbálhatod az aktuális újdonságokat, legyen szó fitnesz eszközökről vagy egészséges ételekről és italokról.

testebreszto3.jpg ()A Nagyszínpadnál a szünetekben sincs megállás, bemutatkoznak táncos csoportok és eszközös előadók is.

A hangulatról és a másnapi izomlázról a klasszikus aerobiktól kezdve a divatos dance irányzatokon át a gerinctornáig széles választékkal gondoskodunk. Lesz afrodance, alakformálás, bodyart, gymstick, jóga és pilates is!

Bővebb információ: www.aerobiknap.hu

testebreszto2.jpg ()

A 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap Nagyszínpad programja:

Coca-Cola Testébresztő Nagyszínpad – ,,B” Csarnok

09.45-10.00

  Megnyitó

1. óra

10.00-10.45

  Kiss Gábor – Afrodance

2. óra

11.00-11.45

  Team Kangoo – Kangoo

3. óra

12.00-12.45

  Gáspár Kata – Trenyirovka

4. óra

13.00-13.45

  Varró Gyula – Aerobik Performance

5. óra

14.00-14.45

  Béres Alexandra – Súlykontroll

6. óra

15.00-15.45

  Katus Attila – BestBody

7. óra

16.00-16.45

  Lencsés Rita – BodyArt


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X