Főoldal > AKTUÁLIS > Látványos loknik könnyen és gyorsan (x)

Látványos loknik könnyen és gyorsan (x)

0

Írta:

Az Imetec Bellissima új készülékeivel dúsíthatod, göndörítheted vagy éppen ki is simíthatod a hajad.A Magic Volume Multicurl Styler – 1306N hullámosító hajformázót ráadásul mindössze egyszer kell áthúzni a tincseken, hogy azokból loknik vagy könnyed hullámok legyenek. Speciális EASY CURL SYSTEM kialakítása lehetővé teszi, hogy a dús, göndör fürtök, a hagyományos, loknis haj vagy a laza […]

Az Imetec Bellissima új készülékeivel dúsíthatod, göndörítheted vagy éppen ki is simíthatod a hajad.
A Magic Volume Multicurl Styler – 1306N hullámosító hajformázót ráadásul mindössze egyszer kell áthúzni a tincseken, hogy azokból loknik vagy könnyed hullámok legyenek. Speciális EASY CURL SYSTEM kialakítása lehetővé teszi, hogy a dús, göndör fürtök, a hagyományos, loknis haj vagy a laza hullámok akár mindössze néhány perc alatt elkészüljenek.

1306N_Principale_2_300dpi.jpg () Nyugodtan elfelejtheted a hosszú várakozási időt és a bonyolult hajformázási folyamatot. Ehhez csak azt kell megtanulnod, hogy a különböző stílusú hullámok eléréséhez a hajformázót hogyan tartsd, milyen fokozatra és hőmérsékletre kapcsold.

Kövesd a használati útmutatást, és kísérletezz bátran, csak egy kis gyakorlat kell, és olyan lehet a frizurád, mintha most libbentél volna ki a fodrászatból!

5+1 Mesteri fogás

Hajas László mesterfodrász, az Imetec Bellissima termékcsalád nagykövete és szakmai tanácsadója tapasztalatával és ötleteivel hozzájárult az új készülék kialakításához, így pontosan tudja, hogyan lehet tökéletes frizurát alkotni vele.

  1. Csak teljesen száraz, alaposan kifésült és fixálóktól mentes hajat kezdj el göndöríteni.
  2. A formázást a nyak hátsó részénél kezdd, a fej két oldalán folytasd, majd a homloknál fejezd be.
  3. Fontos az is, hogy mindig a haj tövétől haladj kifelé, a hajvégek felé.
  4. A legjobb, ha kisebb tincseket fogsz a sütőbe, mert ezeket egyetlen mozdulattal bekunkoríthatod, és az eredmény is tartósabb lesz.
  5. Göndörítés után egy kefével simítsd át a frizurád, hogy lágy esésű legyen.

+1 Végül szérumokkal vagy hajfénypermettel varázsold a hajad csillogóvá, és egy pici lakkal fixáld.

 

 További információért keresd fel a honlapot: www.bellissima.imetec.com/hu



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X