Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin legújabb száma!

Megjelent a Maxima magazin legújabb száma!

címlapmagazintartalomZséda
0

Írta: and

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked: Szerintem nem véletlen, hogy a legjobb barátnőim velem együtt egykék: az élet így kárpótolt minket azért, hogy nem született testvérünk. Annyira ütős kis szövetségek ezek, hogy képesek verni pár igazi vérvonalas kapcsot, a környezetemből legalábbis mindenképpen. Egyikükkel még ennél is szorosabb a kötelék. Néha úgy érzem, […]

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked:

Szerintem nem véletlen, hogy a legjobb barátnőim velem együtt egykék: az élet így kárpótolt minket azért, hogy nem született testvérünk. Annyira ütős kis szövetségek ezek, hogy képesek verni pár igazi vérvonalas kapcsot, a környezetemből legalábbis mindenképpen. Egyikükkel még ennél is szorosabb a kötelék. Néha úgy érzem, ő a meg nem született ikertesóm.
Katával ugyanis mindig minden akkor történik, amikor velem – és ez a banális dolgokra éppúgy igaz, mint a fontos eseményekre. Mi vagyunk azok, akik garantáltan ugyanarra a kabátra csapnak le, meg azok is, akik egyszerre vigyorognak az új szerelemtől, aztán pedig zokognak a nagy csalódástól. De hogy ez mennyire megnyugtató! Tudni azt: van valaki, aki tényleg érti, miről beszélsz – hiszen abban a pillanatban ő is azt éli át, amit te. Azt hittük, ezt a tökéletes összhangot már nem lehet tovább fokozni. Tévedtünk.
Bár nem így terveztük, mégis egyszerre vártunk babát, természetesen két kislányt, Pannát és Blankát. Mi, a két nagyszájú forgószél pedig közösen vedlettünk át nevelési tippeket csillogó szemekkel kicserélő anyukává – borzalmas… Vagyis borzalmasan jó. Pláne azt látni, hogyan barátkoznak össze a lányaink.
Szóval nem tudom, Lola vagy Peller Mariann szerencsésebb nálam, mert nekik „igazi” nővérük van. Egy biztos, Mojzes Nóra duplán örülhet, hogy ő Dóra húga – bármikor terveztethet egy jó rucit vele… És ez az összeállítás csak egy az új lapszámunk kínálatából!

Ízelítő a tartalomból:

– Spórolj, baby! –  Szemet gyönyörködtető holmik szemtelenül olcsón
– A barátod drámakirály? – Így kezeld a pasihisztit!
– Így kívánj, hogy teljesüljön! – Tudod, mi az a tízmilliószoros nap?
– Szerelemből rettegés
– Igazi sztárfotók! Trokán Nóra, Kolovratnik Krisztián és Debreczeni Zita alkotásai csak a Maximában!
– Hot Lips – Idén nyáron fókuszálj a szádra!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X