Főoldal > AKTUÁLIS > Polar Fitbalance Aréna május 13-án!

Polar Fitbalance Aréna május 13-án!

0

Írta:

A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre. Idén a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a program mellé állt, ennek köszönhetően, első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven kerül megrendezésre a […]

A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre. Idén a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a program mellé állt, ennek köszönhetően, első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven kerül megrendezésre a tavaszi FitBalance Aréna esemény!

Az elmúlt hat évben, immár a 13. FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! Mi sem igazolja ezt jobban, hogy immár negyedig alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek. A helyszínen 7 színpadon  a legnevesebb hazai és külföldi prezenterek tartanak órákat! (fitness, pilates, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic , Wellness terem, , R-Med Functional Training  Corner, Power Plate Stage, ,Kangoo) XBOX Virtual Stage, BioPont Életmód Expo, Pink Fit Kis Challange, Főnix Med egészségügyi szűrések, Gilda Max Boksz Corner, Milo Viktóriával és profi boksz mérkőzésekkel, valamint első alkalommal Zumba Stage is szerepel a választható programok között!  Idén is folytatódik a “Sztárok az egészségért” programunk: az elmúlt évben: Vastag Csaba , Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Dombóvári Vanda,  Sütő Enikő,  Valkó Eszter, Kustánczi Lia , Katus Attila, Sári Évi, Kucsera Gábor, Varga Viktor, Nagy Adri stb. csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka is megtalálható lesz az eseményen.

fitbalance2.jpg ()A POLAR Fitbalance Aréna háziasszonya és „arca” hazánk legújabb fitness sztárja:
Szabó Melinda, Arnold Classic Győztes, IFBB Fitness Világbajnok, aki a 2011-es évben a világ legeredményesebb fitness versenyzője címet érdemelte ki.

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Biopont Életmód Expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket  a  Főnix Med Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak! Igazi kuriózum lesz a Pole Fitness Hungarian Open (azaz a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokság) is, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek.  A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző  működik!

Frissességedről a Pearl Natural Kft. és Vivien ásványvíz gondoskodik.

Fontos!

A Spinning® órákra előregisztráció szükséges  www.azentekeresem.com/fitbalancearena    oldalalon!

Valamennyi R-Med szekcióra (TRX®, BootCamp stb.) a www.funkcionalistrening.hu/fitbalance2012   oldalon lehet előjelentkezni 2012 05.10-ig

Belépőjegyek

A rendezvényre a belépő ára: 2990 Ft, ami tartalmazza az ásványvíz fogyasztást valamint a meglepetés támogatói ajándékcsomagot! Jegyek kaphatóak a  helyszínen,a
a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában

Call Center 06 30 30 30 999   (info: www.tex.hu  www.eventim.hu) és megrendelhető az info@fitbalance.hu oldalon. 16 éves kor alatt a belépés díjtalan!

Jegyek kaphatóak kedvezményesen  a Gilda Max, a Lite Wellness, a Life1 Wellness, a Fitness Factory,a Golds Center, a Mega Fitness , Prima Wellness,   a BTN Office Gym valamint  a partner fitness termekben.

A belépők 2190 Ft-os kedvezményes áron, kizárólag a BioTech USA  Sport – Élet – Egészség központokban vásárolhatók meg! Info: www.biotechusa.hu

Ismét!  „sétáló jegy”  ára:  1500 Ft, ami kizárólag a  helyszínen vásárolható meg.
Az Életmód Expo, az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi  Kupa, valamint az egészségügyi szűrések és tanácsadások látogathatóak vele! Az  órák látogatására, valamint az   ajándékcsomag átvételére nem jogosít!

Program

08:30  –       Kapunyitás

08:30 – 17:00  IFBB Fitness és Testépítő  Nemzetközi  Kupa – kiállítási terület
A versenyre  a  „sétáló jegy” (is) érvényes ára:  1500.- ft, ami kizárólag a  helyszínen vásárolható meg. További órák látogatására, valamint az  ajándékcsomag átvételére nem jogosít!

09:00- 16:50  Wellness  nagyszínpad

09:00 –15:50  IWI stage – body and mind hall

09:00 – 17:00 gyermekmegőrző

10:00- 15:50  POLAR Cardio GX – Spinning terem

10:00 -15:50  BioTech USA  – PINK FIT –  Zumba stage – kiállítási terület

10:00- 16:40  R-Med Functional Training Corner – kiállítási terület

10:00- 16:50  Intersport – Lite wellness – aktív színpad

10:00 -15:00  Pink Fit  Kis Challenge kiállítási terület BioTech Usa stand!

10:00- 17:50   Biopont Életmód Expó,  Power Plate Stage, Gilda Max Boksz Corner  Pole Fitness Hungarian Open, XBOX Virtual Stage,  Főnix Med egészségügyi szűrések, tanácsadások , stb. – kiállítási terület –


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X