Főoldal > AKTUÁLIS > Ezeket hozd magaddal a Wellness napra!

Ezeket hozd magaddal a Wellness napra!

0

Írta:

Body Art, Pilates, Ashtanga jóga, Iron jóga Ha ezen órák valamelyikén szeretnél részt venni, mindenképp hozz magaddal egy jógamatracot vagy tornaszőnyeget! Rúdtánc Ezen a dögös, ám igen kemény órán a legideálisabb, ha rövidnadrágot, pólót és sportcipőt viselsz. De lehetsz mezítláb is, ez csak rajtad múlik. Appril Swagirls class Szabó Timesz csajos táncórájára azt javasoljuk, hogy […]

Body Art, Pilates, Ashtanga jóga, Iron jóga

Ha ezen órák valamelyikén szeretnél részt venni, mindenképp hozz magaddal egy jógamatracot vagy tornaszőnyeget!

Rúdtánc

Ezen a dögös, ám igen kemény órán a legideálisabb, ha rövidnadrágot, pólót és sportcipőt viselsz. De lehetsz mezítláb is, ez csak rajtad múlik.

Appril Swagirls class

Szabó Timesz csajos táncórájára azt javasoljuk, hogy tapinaci helyett inkább bő nadrágban gyere, ugyanis sokkal jobban áll ez a fajta mozgás ebben az öltözetben (ezt majd te is látni fogod a tükörben). A felsőd lehet ujjatlan top, vagy lezser póló, a kényelmes sportcipő azonban szintén fontos kellék!

Boot Camp

Ha bevállalod a nap legkeményebb erőpróbáját, és sikerrel végigcsinálod a „kiképzést”, kulacsot és sporttáskát adunk ajándékba! Ezért igazán érdemes küzdeni!

Mindenképp legyen nálad:

1000 Ft vagy személyi igazolvány – az öltözőkulcsért cserébe ugyanis letétet kell adni!

Fontos!

A Kistermes órák a terem mérete miatt sajnos létszámkorlátozottak! Ha biztosan tudod, hogy valamelyik itteni órán szeretnél részt venni, akkor készülj fel rá, hogy érkezési sorrendben engedjük be a résztvevőket, és ha megtelt a terem, már nincs mód bejutni. Ugyanez igaz a kinti Boot Camp órákra is, 30-30 fő tud részt venni a két időpontban. Semmi pánik, csak egy a fontos: érkezz időben!

Szeretnél nyerni (többek között) egy wellness hétvégét vagy egy New Yorker vásárlási utalványt? Akkor regisztrálj itt a Wellness napra!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X