Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin legújabb száma!

Megjelent a Wellness magazin legújabb száma!

0

Írta:

Helló csúcsforma! Amikor előkerülnek a nyári ruhák a szekrény mélyéből – egészséges életmód ide, rendszeres mozgás oda -, bizony szembesülök azzal, hogy a téli nassolások nem múltak el nyomtalanul. Így a lenge ruhákkal menetrendszerűen érkezik a kétségbeesés és a lelkiismeret furdalás. Meg persze az életmódváltás. Nekem most a nappali böjt az új kedvencem, olyan, mintha […]

Helló csúcsforma!

Amikor előkerülnek a nyári ruhák a szekrény mélyéből – egészséges életmód ide, rendszeres mozgás oda -, bizony szembesülök azzal, hogy a téli nassolások nem múltak el nyomtalanul. Így a lenge ruhákkal menetrendszerűen érkezik a kétségbeesés és a lelkiismeret furdalás. Meg persze az életmódváltás.

Nekem most a nappali böjt az új kedvencem, olyan, mintha egyenesen rám szabták volna. Napközben szinte eszembe sem jut az evés, de az illatos nyári estéken nehezemre esne lemondani a teraszon elköltött közös vacsorákról. Így a vacsora marad, a napközbeni nasinak viszont búcsút intek. Ha te is szívesen kipróbálnád ezt a módszert, a 32. oldalon elolvashatod a részleteket.     

Persze a csúcsformához nem csak evésen (vagy éppen a nem evésen) át vezet az út, ha igazán csinos sziluettet szeretnél viszontlátni a tükörben, mozognod is kell. Ha még keresed a neked való mozgásformát, vagy csak már unod a jól bevált gyakorlatokat, gyere el velünk június 2-án a Wellness napra, és próbáld ki a legújabb edzéseket. Én a Jumprope traininget várom a leginkább, de címlaplányunkkal, Rubint Réka is tartani fog egy észvesztően kemény órát.

Szóval találkozunk június 2-án!

A Wellness napról további infókat találhatsz a 13., a 96. oldalon és a wellandfit.hu-n.

Szabó Éva
főszerkesztő

A lapszám tartalmából:

– A skandinávok tudják a tutit: Viking-diéta!
– Bőrfiatalítás indul: Állítsd meg a ráncokat!
– Fogyni akarsz? Mennyi a célod? Edzésterv -2, -5, -10 kilóhoz
– Szerelmi horoszkóp egész nyárra
– Kell a kihívás! Eddz, mint a filmekben!
– Tippek a bababőrért – Nincs több pattanás!
– Turbózd fel a kapcsolatotokat! Trükkök, hogy dícsérjen a pasid


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X