Főoldal > AKTUÁLIS > Egészséges kényeztetés, bárhol, bármikor (x)

Egészséges kényeztetés, bárhol, bármikor (x)

0

Írta:

Ahány nő, annyi típus – és ezerféle szerep nap, mint nap. Mindegy, hogy dolgozó nő, élsportoló, tanuló vagy kismama vagy, fontos hogy odafigyelj a testi-lelki egészségedre. A Chio új mag és aszalt gyümölcs keverékei olyan kiegészítők, amelyek mindig veled lesznek és gondoskodnak arról, hogy kirobbanó formában légy – bárhol, bármikor. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően […]

Ahány nő, annyi típus – és ezerféle szerep nap, mint nap. Mindegy, hogy dolgozó nő, élsportoló, tanuló vagy kismama vagy, fontos hogy odafigyelj a testi-lelki egészségedre. A Chio új mag és aszalt gyümölcs keverékei olyan kiegészítők, amelyek mindig veled lesznek és gondoskodnak arról, hogy kirobbanó formában légy – bárhol, bármikor. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően nemcsak finomak, de egészségesek is.

chiofitness.jpg ()Ha sportosan éled az életed és gyakran mozogsz, akkor a Chio Fitness Mix megfelelő útitársad lesz, bárhol is légy éppen: a futópályán, a konditeremben vagy az uszodában. A mandula, kesudió, aszalt ananász, mazsola és vörösáfonya ínycsiklandó keveréke bármikor formába hoz, hiszen kiváló magnézium- és cinkforrás. A magnézium fontos szerepet játszik a csontjaid megerősítésében, a cink pedig a szövetek megújulásában segít.

Úgy érzed, hogy valósággal lemerültél, nincs erőd felkelni sem? A Chio Vitality Mix gondoskodik arról, hogy visszakapd életerődet és bátran vedd az akadályokat. A mandula, aszalt papaya, mogyoró és mazsola izgalmas keveréke nem csak testi, dechiovitality.jpg () szellemi felfrissülést is hoz! Ez a keverék nemcsak az ízlelőbimbóidat kényezteti, de magas antioxidáns tartalmánál fogva segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, valamint lassítja az öregedési folyamatokat. Gazdag B3 vitamintartalma pedig gondoskodik bőröd egészségének megőrzéséről. 

Gyakran valódi energiabombára van szükségünk – legyen az korán reggel, egy vizsga vagy az esti buli előtt. A Chio Energy Mix öt különböző, enyhén sózott magféle és chienergy.jpg ()extranagy szemű mazsola pikáns keveréke, amitől elegendő energiát kapsz ahhoz, hogy teljesítsd az előtted álló feladatokat! Kiemelten gazdag foszforban és sok vasat is tartalmaz, így komoly szerepe van anyagcsere-egyensúlyod megtartásában. A jó hír, hogy még az alakod miatt sem kell aggódnod, sőt még azt is megúszod, hogy túl sok energiád menjen a szokásos „Mit vegyek fel?!” dilemmára.

A Chio Mixek minden táskában elférnek. Mire van éppen szükséged, fittségre, vitalitásra vagy energiára? A te napod, a te választásod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X