Főoldal > AKTUÁLIS > Ezt fogyaszd a melegben! 7+1 érv

Ezt fogyaszd a melegben! 7+1 érv

csapvízvíz
0

Írta:

Egyik napról a másikra érkezett meg az idei nyár. Ilyenkor fokozottan figyelni kell a folyadékbevitelre. Szervezetünkből a nagy meleg hatására a vízzel együtt ásványi sók is távoznak, ezért pótolni kell a folyadékot, amit legjobb csapvíz formájában megtenni. Összegyűjtöttünk 7+1 érvet, ami a csapvíz mellett szól: 1. A legbiztonságosabb élelmiszerünk A laboratóriumok több mint 60 szempont […]

Egyik napról a másikra érkezett meg az idei nyár. Ilyenkor fokozottan figyelni kell a folyadékbevitelre. Szervezetünkből a nagy meleg hatására a vízzel együtt ásványi sók is távoznak, ezért pótolni kell a folyadékot, amit legjobb csapvíz formájában megtenni.

Összegyűjtöttünk 7+1 érvet, ami a csapvíz mellett szól:

1. A legbiztonságosabb élelmiszerünk

A laboratóriumok több mint 60 szempont szerint vizsgálják a vízmintákat. A szolgáltatott ivóvíz minősége minden szempontból megfelel a szigorú egészségügyi normának, a magyar szabványnak és az Európai Unió előírásainak egyaránt.

viz2.jpg ()2. Fogyasztása egészséges

A szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat optimális összetételben tartalmazza. Napi 2-2,5 liter folyadékra van szüksége szervezetünknek! A víz szállítja a sejtekhez a tápanyagokat, szabályozza a vérnyomást, rugalmassá teszi az ízületeket.

3. A nap 24 órájában rendelkezésre áll

4. Környezetbarát

Vezetéken érkezik, nem műanyag palackban, aminek lebomlási ideje a természetben 300 év.

5. Kényelmes

Nem kell palackokban hazaszállítani.

6. Olcsó

2 liter üdítőital vagy egy hamburger áráért átlagosan 1000 liter tiszta, egészséges csapvíz áll rendelkezésünkre.

7. Üdít, frissít

+1. Nem hizlal!

Forrás: Duna Menti Regionális Vízművek


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X