Főoldal > AKTUÁLIS > Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka

0

Írta:

Testünk 60%-a víz – ezért olyan fontos, milyen ez a víz

A természetes, tiszta víz felfrissít, élénkít és megfiatalít; kimossa a méreganyagokat a szervekből, elszállítja a tápanyagokat a sejtekhez, és kiegyensúlyozott arányban biztosítja testünk folyadékszükségletét.

A megfelelő hidratáltság megőrzéséhez ajánlott napi vízmennyiség ülő életmódot folytató felnőttek számára 1,5 liter. A nem elégséges vízbevitel testünk működésére kihat, és többek között fejfájást, szájszárazságot, energiahiányt és kimerültséget okoz.

Az általunk elfogyasztott víz minősége ugyanolyan fontos, mint a mennyisége. A Jana természetes ásványvizet modern, aszeptikus töltési technológiával palackozzák, így 7000 év után először akkor kerül kapcsolatba a külvilággal, amikor kinyitod a palackot és megízleled. A Jana eredete azokra az időkre nyúlik vissza, mikor a természet még érintetlenül tiszta volt. A Jana természetes ásványvíz csúcsminőségét, tisztaságát és a palackozási eljárás biztonságosságát számos kitüntetés és díj tanúsítja.

cikk1.jpg ()A kút 800 méteres mélységének, valamint az ásványi sziklák rétegein át megtett ezeréves útjának köszönhetően a Jana tökéletesen kiegyensúlyozott ásványianyag-összetétellel rendelkezik, ideális arányban tartalmaz ásványi anyagokat, többek között kalciumot és magnéziumot, kedvező arányban (2:1), és természetesen alacsony a nátriumtartalma. Emellett 7,4-es pH-értékű, mely megegyezik testünk pH-értékével. Szilíciumot is tartalmaz, mely a kötőszövetek és szervek kialakulásához és fenntartásához szükséges létfontosságú nyomelem. Ez az egyik kulcsfontosságú alkotója a kollagén és elasztin előállításához szükséges egyik aminosavnak melyek hozzájárulnak az egészséges és szép bőr, haj és köröm kialakulásához.

Egyedülálló jellemzőinek köszönhetően bizonyossággal állítható, hogy a Jana természetes ásványvíz ideális választás a megfelelő napi vízfogyasztás biztosítására és testünk egészségének fenntartására.

A Jana mindennapos fogyasztása segít megőrizni vitalitásunkat; a víz minden cseppje valóban a részünkké válik.

Ezért olyan fontos, milyen ez a víz.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X