Főoldal > AKTUÁLIS > Így maradj friss és üde a Wellness napon!

Így maradj friss és üde a Wellness napon!

0

Írta:

A sportesemény kiemelt támogatója a Rexona. A legtöbben már bizonyára ismeritek a Rexona Motionsense technológiáját.  A formula többmillió mikrokapszulát tartalmaz, melyek megtapadnak a bőrödön és mozgás hatására aktiválódnak. Mozgás közben súrlódás hatására a mikrokapszulák széthasadnak és illatot bocsátanak ki, így egész nap frissnek érezheted magad. A sporteseményen többek között Rubint Rékával és Geszler Dorottyával is […]

A sportesemény kiemelt támogatója a Rexona. A legtöbben már bizonyára ismeritek a Rexona Motionsense technológiáját.  A formula többmillió mikrokapszulát tartalmaz, melyek megtapadnak a bőrödön és mozgás hatására aktiválódnak. Mozgás közben súrlódás hatására a mikrokapszulák széthasadnak és illatot bocsátanak ki, így egész nap frissnek érezheted magad.

rexona.jpg ()A sporteseményen többek között Rubint Rékával és Geszler Dorottyával is együtt tornázhattok, különböző edzéseken vehettek részt és értékes nyeremények is várnak rátok. A Wellness napról bővebben itt tájékozódhattok.

Helyszín: Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrum
                   III. kerület, Folyondár utca 15.
                   Június 2. 9:00-15:00

Folyamatos védelem a mozgalmas mindennapokban.rexonalogo.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X